WhatsApp: Functia Majora SURPRIZA pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp are o functie importanta surpriza pentru toate telefoanele utilizatorilor, intreaga lume putand-o folosi pentru a fac ceva complet nou in aplicatie.

WhatsApp

WhatsApp este o aplicatie extrem de populara in intreaga lume, ea avand peste 2 miliarde de utilizatori activi lunar in momentul de fata, iar cei de la Facebook au pregatit o noua functie grozava pentru telefoane. Vorbim despre o functie care a fost lansata de catre Snapchat cu multi ani in urma, insa ea va ajunge inclusiv in WhatsApp, si ne va permite sa trimitem mesaje care se autodistrug dupa o anumita perioada de timp, functia numindu-se “Delete Messages”.

WhatsApp are aceasta denumire folosita in perioada de dezvoltare a functiei, deci e posibil ca in versiunea finala ea sa fie modificata, insa felul in care isi va face simtite efectele nu se va schimba in vreun fel. Puteti vedea din imaginea de mai jos ca aceste tipuri de mesaje vor avea perioade predefinite de timp dupa care vor expira din momentul trimiterii prin WhatsApp, ele urmand a fi sterse atat din conversatia celui care l-a/le-a trimis, cat si din cea a interlocutorului.

WhatsApp: Functia Majora SURPRIZA pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp delete mesaje

WhatsApp a avut aceasta functie gandita initial pentru grupurile de conversatii, insa in cea mai recenta versiune a aplicatiei s-a descoperit ca ea v fi disponibila inclusiv pentru conversatiile individuale. Era destul de clar ca WhatsApp nu avea cum sa lanseze aceasta functie exclusiv pentru grupuri, si asta pentru ca era neobisnuit ca o functie care sigur e dorita de multa lume sa nu fie disponibila decat in grupuri, grupuri in care oamenii nu discuta la fel de liber ca in conversatiile private.

WhatsApp a gandit aceasta functie cam la fel cu cea care a fost lansata cu multi ani in urma pentru Snapchat, ea urmand a fi disponibila atat pentru mesajele text, cat si pentru poze, sau clipuri video. Puteti vedea ca exista destula varietate in ceea ce priveste perioadele de timp care pot fi setate pentru stergerea automata a mesajelor, deci oamenii vor avea de unde sa aleaga exact ceea ce au nevoie atunci cand trimit un mesaj unei alte persoane.

WhatsApp va lansa aceasta functie in momentul in care ea va fi 100% pregatita, deci nu trebuie decat sa asteptam si sa vedem cand se va decide ca ea poate fi distribuita in lumea intreaga.