DACIA Sandero: Noi Imagini SPION cu Modelul Stepway din 2021

DACIA Sandero are astazi prezentate primele imagini spion cu versiunea pentru 2021 a modelului Stepway, iata ce surprize mari dezvaluie acestea pentru noi.

DACIA Sandero spion

DACIA Sandero are astazi parte de noi imagini care ne prezinta versiunea pentru anul 2021 a modelului Stepway, unul care n-a avut partea de chiar atat de multa atentie in ultimii ani. Chiar si asa, el ne dezvaluie din nou cat de similar va fi noul model pentru 2021 al Logan cu modelul de anul viitor pentru DACIA Sandero, masinile parand sa aiba multe componente similare, excluzand aici caroseriile, care desigur ca sunt la fel de mult diferite, asa cum e normal.

DACIA Sandero nu e unul dintre modelele cele mai populare din gama de masini pe care le vinde DACIA, insa chiar si asa, ea nea arata din nou ca vom avea parte de o schimbare mare, chiar si pentru Logan. Puteti vedea in imaginile de mai jos, separat de farurile si stopurile LED, ca inclusi pentru interiorul DACIA Sandero vor exista modificari pentru modelul nou, inclusiv acel sistem multimedia EasyLink preluat de la masinile Renault de pe piata.

DACIA Sandero: Noi Imagini SPION cu Modelul Stepway din 2021

DACIA Sandero spion fata
Imagine frontala cu modelul 2021 al DACIA Sandero facuta de Motor1.

DACIA Sandero urmeaza sa fie produsa pe platforma CMF-B, la fel ca noul model de Logan, insa vorbim despre o versiune diferita fata de cea a noilor modele Clio, adica platforma folosita pe Nissan Micran. E normal ca DACIA Sandero sa nu aiba platforma cea mai scumpa folosita de catre producator din moment ce pretul de vanzare trebuie sa fie mic, iar cum clientii nu fac mofturi din acest punct de vedere, e mai mult ca sigur faptul ca nu vor exista plangeri.

DACIA Sandero spion lateral

DACIA Sandero ar putea avea in modelul pentru 2021 noi motoare pe benzila cu 3 cilindri, si diesel cu 4 cilintri, un zvon spunand ca si un model hibrid cu putere de 140 de cai ar urma sa fie lansat. DACIA Sandero va fi o masina care va fi vanduta doar in versiuni cu tractiune pe rotile din fata, chiar daca arata ca un crossover, deci nu va exista si vreo versiune 4×4, ceea ce poate ca nu-i va multumi chiar pe toti clientii, insa exista oricand optiunea de a cumpara un Duster.

DACIA Sandero spion spate

DACIA Sandero va fi prezentata candva in 2020 in aceasta noua versiune, dar nu se stie cand ar urma sa inceapa vanzarile pentru modelul nou pentru toti clientii interesati sa-l cumpere.