RCS & RDS: Anuntul SPECIAL pentru TOTI Clientii din Romania

RCS & RDS a facut un anunt special pentru toti clientii din Romania, si nu numai, iata ce trebuie sa stie toata lumea de la grup in momentul de fata.

RCS & RDS extraoptiuni

RCS & RDS a facut astazi un anunt foarte special pentru toti clientii sai din Romania, dar si pentru cei care vor sa-i devina clienti, iar asta pentru ca avem din nou de la companie ceva ce este foarte binevenit. RCS & RDS a decis ca le va oferi clientilor noi, sau vechi, posibilitatea de a beneficia de gratuitate timp de 2 luni de zile pentru extraoptiunile HBO sau MAXPAK, deci nu trebuie sa platiti timp in cele doua luni in care vizualizati tot continutul care e oferit.

RCS & RDS are aceasta oferta pentru clientii noi si vechi ai Digi TV Digital, deci daca alegeti abonamentul Analogic, sau il aveti deja, atunci nu va veti putea bucura de aceasta oferta foarte buna. Desigur ca asta e normal, iar cei de la RCS & RDS le recomanda oamenilor de ceva vreme sa aleaga abonamentul digital pentru serviciile din Romania, iar daca inca nu ati facut-o, atunci ar fi bine sa o faceti, pentru ca aveti si foarte multe beneficii oferite.

RCS & RDS: Anuntul SPECIAL pentru TOTI Clientii din Romania

RCS & RDS impune cel mai probabil si o perioada contractuala de 12 luni pentru extraoptiuni astfel incat oferta sa fie valabila, asa cum face de obicei cu multe dintre ofertele pe care le are. Aceasta oferta a avut parte de un teaser in cursul saptamanilor trecute, si poate ca va aduceti aminte de acel mesaj misterios pe care RCS & RDS l-a avut pe website-ul sau, dar si pe altele care sunt detinute de catre grupul Digi in Romania, iar aceasta e surpriza.

RCS & RDS nu e la prima initiativa de acest gen, compania avand in trecut unele promotii similare pentru clientii din Romania, dar atunci ele erau legate si de abonamente de televiziune. Acum vorbim despre ceva separat, care este oferit si pentru clientii existenti, deci nu e neaparata nevoie de incheierea unui abonament nou pentru a putea profita de aceasta oferta care este disponibila pentru cei care folosesc serviciile celor de la RCS & RDS in momentul de fata.

RCS & RDS are aceasta promotie disponibila pentru o perioada limitata de timp, astfel ca daca vreti sa profitati de ea, ar fi bine sa o faceti cat inca mai aveti ocazia, inainte ca ea sa expire.