GTA 6: Anuntul URIAS care este Asteptat in Martie pentru Joc

gta 6 dezvaluire

GTA 6 este asteptat de catre foarte multa lume in momentul de fata, jocul fiind in atentia multor oameni pentru ca este unul dintre cele mai importante din anul 2020, iar asta desi e posibil ca el sa nu fie lansat chiar anul acesta, insa cel putin un teaser vom vedea in marte.

GTA 6 ar urma sa aiba parte in 20 sau 25 martie de un prim teaser care ar trebui sa ne dezvaluie cel putin unele dintre noutatile importante pe care Rockstar Games le va anunta, si exista destul de multe surprize care ar fi in plin proces de pregatire pentru noi.

GTA 6 are datele de 20 si 25 martie anuntate de catre diverse leak-uri, de la diverse persoane, dar cel mai important, una care ne-a adus foarte multe informatii valide cu privire la jocuri pe care Rockstar Games le-a lansat in trecut pentru clienti, iar de aici vine credibilitatea.

GTA 6 nu a avut parte de teasere in conferintele de gaming care au fost anulate in ultima luna din cauza Coronavirus, deci ne asteptam ca teaserul sa fie publicat online, insa ce anume va fi dezvaluit pe 20 sau 25 martie nu stim, sansele ca Rockstar Games sa divulge chiar tot fiind infime.

GTA 6 ar putea avea parte de unele dintre surprize prezentate in primul teaser, cu foarte mult mister, si foarte mult loc de speculatii, asa ca ramane doar sa vedem ce anume urmeaza sa fie anuntat in mod oficial.