Microsoft Lanseaza o Harta Coronavirus cu Infectarile pe Tari

Microsoft Harta Coronavirus

Microsoft a lansat astazi o harta in care afiseaza informatii oficiale privind infectarile inregistrate pana in momentul de fata cu noul Coronavirus, COVID-19, de pe toate tarile de pe glob, ea fiind actualizata aproape in timp real, deci vorbim despre o sursa destul de credibila.

In harta creata de catre cei de la Microsoft, si disponibila in aceasta pagina, puteti vedea ca pentru Romania sunt inregistrate 158 de cazuri, adica exact cat au anuntat si autoritatile pentru romani cu doar aproape doua ore in urma, deci informatiile sunt actualizate des.

Microsoft listeaza acolo inclusiv numarul total de cazuri, numarul total de vindecari, numarul total de morti, astfel ca va puteti face o idee cu privire la tarile de pe intregul glob care sunt afectate mai mult, sau mai putin, de virusul care a speriat foarte multe persoane.

Microsoft preia, cel mai probabil, informatiile de la autoritatile care le publica pentru a-i informa pe cetateni, si doar in SUA exista detalii cu privire la fiecare stat in parte, in alte tari neexistand informatii segmentate pe state, sau judete, din pacate.

Microsoft incearca sa tina lumea informata in legatura cu numarul de infectari pentru Coronavirus in toata lumea, si daca doreati sa aveti o harta credibila, cu informatii de incredere, privind infectarile din intreaga lume, atunci aceasta e o sursa foarte buna.