Orange: Mesajul IMPORTANT pentru Toti Clientii din Romania

Orange are un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce le cere operatorul acestora sa faca in contextul noului Coronavirus.

Orange coronavirus

Orange a publicat un mesaj foarte important pentru clientii din Romania, si vorbim despre ceva ce ar trebui sa faca toti oamenii din tara, nu doar cei care folosesc serviciile acestui operator de telecomunicatii. In contextul in care Coronavirus continua sa aiba noi infectari raportate in Romania, cei de la Orange le-au facut tuturor clientilor recomandarea sa stea mai mult in case si sa se foloseasca de serviciile online pe care le au la dispozitie, in loc sa iasa afara.

Orange pune foarte mare accent pe platformele sale digitale, si pe folosirea serviciilor telefonice de relatii cu clientii pentru a cere ajutor, iar asta pentru ca e mai simplu decat sa mearga intr-un magazin. Orange le recomanda oamenilor sa-si plateasca si online facturile, fie ca o fac prin intermediul contului de client, sau folosind Orange Money, exista metode simple de a face aceste plati fara a calca vreodata in vreun magazin propriu, sau partener.

Orange: Mesajul IMPORTANT pentru Toti Clientii din Romania

Orange le recomanda oamenilor sa faca plai mobile, sau cu cardul contactless, decat sa foloseasca bancnote, iar asta pentru ca, dupa cum prea bine stim cu totii, acestea au foarte multi microbi pe ele. O recomandare foarte importanta de la Orange are legatura cu folosirea Wi-Fi-urilor publice, care trebuie evitate deoarece nu sunt sigure, si recomanda folosirea internetului mobil, pe care a uitat totusi sa-i ofere in cantitati mai mari in perioada situatiei de urgenta.

📣 Zilele acestea, câteva măsuri preventive sunt binevenite. Iată niÈ™te sfaturi utile pe care să le ai în vedere când…

Publicată de Orange pe Miercuri, 11 martie 2020

Orange le spune clientilor care sunt parinti, profesori, sau elevi, ca au acces nelimitat la reusrsele educationale de pe platforma Fundatiei Orange, astfel ca pot sa-si ia de acolo materiale de care au nevoie pentru lectii. Practic, vorbim despre o reiterare intr-o buna masura a mesajelor pe care le-am tot auzit de la autoritati, doar personalizate de catre Orange si pentru clientii pe care-i are in Romania in momentul de fata, dar ar putea face mai mult.

Orange nu e singurul operator care ar putea face mai mult, Vodafone anuntand ca ofera apeluri gratuite in roaming pentru clienti, dar toti ar putea oferi mai multe beneficii gratuite, mai mult internet, in special in roaming, pentru oamenii care au nevoie de acces la informatii.