Playstation 5: Vestile BUNE despre Lansare, CAND va avea Loc

Playstation 5 productie

Playstation 5 este urmatoarea mare consola pe care compania Sony o va lansa pentru clientii din intreaga lume, iar in momentul de fata se asteapta ca lansarea sa sa aiba loc in toamna acestui an, in perioada sarbatorilor de iarna, la fel ca in cazul modelelor anterioare.

Playstation 5 ar trebui sa fie lansata undeva prin noiembrie, insa dupa ce noul Coronavirus a afectat substantial productia de componente pentru terminale mobile in China, au inceput sa apara speculatii cu privire la o posibila amanare a lansarii consolei.

Playstation 5 are din nou anuntat faptul ca lansarea nu va fi amanata, noi analisti care au discutat cu producatori de componente pentru dispozitive electronice spunand ca nu ar trebui sa ne ingrijoram din acest punct de vedere.

Playstation 5 va avea componentele necesare pentru o lansare in toamna, iar asta si pentru ca in aceasta perioada a anului e cerere mica pentru componente, iar desi fabricile din China au fost inchise din cauza Coronavirus, productia revine la normal si va acoperi cererea.

Playstation 5 ar trebui sa fie anuntata in cursul acestei luni, conform celor mai recente zvonuri, insa punerea in vanzare ar trebui sa aiba loc in noiembrie, si nu mai devreme de aceasta perioada, dar preturile ar putea ajunge si pana la 600 de dolari, din pacate.