Politia Romana: Mesajul important cu privire la noul Coronavirus

0

Politia Romana baut apa

Politia Romana continua sa emita informari importante cu privire la noul Coronavirus, s orbim despre un mesaj important care ar trebui sa ajunga in atentia tuturor romanilor care in momentul de fata incearca sa se protejeze de infectare.

Politia Romana explica mai jos una dintre informatiile care au aparut pe tot mai multe retele de socialzare si mesagerie in ultimele zile, scopul fiind de a combate in continuare stirile false care sunt distribuite fara oprire inclusiv in tara noastra de catre diverse persoane.

“O informaţie fals atribuită cercetătorilor de la Stanford, circulă online în ultimele zile. Potrivit acesteia, dacă bem apă la fiecare 15 minute virusul ajunge în stomac unde este neutralizat, în loc să ajungă în căile respiratorii. Acest tip de informație se încadrează în categoria de știri false care oferă soluții mult simplificate pentru probleme cu o complexitate mare.

Hidratarea organismului este importantă în orice condiții, indiferent de contextul epidemiologic actual.
Consumați zilnic o cantitate suficientă de apă, adaptată la greutatea dumneavoastră și la nivelul de efort fizic depus. Este important ca orice tratament să fie luat doar la indicația medicului, nu în urma sfaturilor de pe internet.

‼️Cele mai importante măsuri de prevenție pentru infecția cu noul coronavirus sunt reducerea contactului cu alte persoane și spălatul pe mâini, cel puțin 30 de secunde, ori de câte ori este necesar.”

Politia Romana baut apa coronavirus