Huawei P40 Pro: Primul VIDEO de Prezentare al Telefonului

Huawei P40 Pro are parte de primul video de prezentare inainte de a fi lansat pentru clientii din toata lumea, iata ce a pregatit compania Huawei.

Huawei P40 Pro are astazi parte si de un prim video care ne prezinta noul model de telefon pe care chinezii se pregatesc sa il prezinte in mod oficial pentru intreaga lume, asta la cateva ore dupa primele imagini de presa. Acest video oficial pentru prezentarea Huawei P40 Pro vine cu doar 10 zile inainte de conferinta online pentru prezentarea telefonului, insa el nu ne dezvaluie absolut nimic din ceea ce nu am aflat pana acum in legatura cu noul telefon.

Huawei P40 Pro va avea un design care reprezinta o combinatie intre cele ale Samsung GALAXY S20 Ultra si Samsung GALAXY S10 Plus, elemente din ambele fiind copiate de catre chinezi. De ce s-a ales sa se mearga pe aceasta cale nu se stie, insa din moment ce Huawei a ales sa transforme Huawei P40 Pro intr-o clona a acelor modele, atunci probabil ca stie cat de populare sunt ele, si ca merita sa profite de interesul oamenilor vis-a-vis de ele.

Huawei P40 Pro: Primul VIDEO de Prezentare al Telefonului

Huawei P40 Pro va fi lansat in 4 modele de catre chinezi, o premiera pentru lansarile acestor modele de telefoane, dar Huawei vrea sa le ofere oamenilor cat mai multe optiuni de achizitie. Din ceea ce s-a flat pana acum, se pare ca Huawei P40 Pro va costa in jur de 1100 de euro, in timp ce un model numit Premium Edition ar urma sa coste cu aproximativ 100 de euro in plus, dar aceste cifre nu sunt oficiale, deci nu trebuie privite strict.

Huawei P40 Pro va veni si cu foarte multe noutati interesante pentru cei care sunt dornici sa cumpere noul model de telefon, pe partea de specificatii el fiind aproape un best-buy, procesorul fiind veriga slaba. Camera va fi totusi mai mult adecat orice exista pe piata, cel putin din punct de vedere teoretic, Huawei P40 Pro urmand a le oferi clientilor motive serioase de achizitie, dar totul pana se ajunge la lipsa aplicatiilor si serviciilor Google.

Huawei P40 Pro va fi prezentat pe 26 martie, insa deocamdata nu se stie si cand anume ar urma sa aiba loc lansarea in magazine, iar asta pentru ca e posibil sa fie vorba despre una segmentata.