eMAG: Seria GALAXY S10 are reduceri mari de Stock Busters

eMAG galaxy s10 reduceri

eMAG desfasoara de dimineata o mare campanie de reduceri pe care o cunoasteti deja cu denumirea Stock Busters in Romania, iar in aceasta pagina gasit toate reducerile disponibile, inclusiv pentru telefoane din seria Samsung GALAXY S20, care are reduceri si de peste 1000 de LEI chiar in momentul de fata.

eMAG are in acest moment in vanzare in campania Stock Busters telefoane Samsung GALAXY S10, sau Samsung GALAXY S10 Plus care beneficiaza de reduceri chiar si de peste 1000 de LEI in momentul de fata, deci daca aveati in gand sa cumparati un asemenea model, acum aveti ocazia de a o face la un pret foarte bun.

eMAG are foarte multe modele de telefoane cu reduceri in campania Stock Busters, dar cele din seria Samsung GALAXY S10 se bucura de o atentie speciala in aceasta pagina, in timp ce modelele din seria GALAXY S20 inca nu sunt oferite la pret promotional, ceea ce dsigur ca nu vine ca o mare surpriza, avand in vedere ca sunt mai noi.

eMAG a redus preturile pentru unele dintre modelele din seria Samsung GALAXY S10 si dupa ce seria GALAXY S20 af sot lansata, coreenii promitand ca vor face acest lucru in toata lumea pentru a creste vanzarile vechilor modele, iar acum oricine se poate bucura de ofertele excelente si din campania Stock Busters din Romania.

eMAG are foarte multe promotii in cadrul acestei campanii, astfel ca daca sunteti interesati sa profitati de ceva cu pret bun, ar fi bine sa analizati cu mare atentie tot ceea ce este disponibil.