Samsung GALAXY S20 Ultra: Problemele rezolvate de noul update

Samsung GALAXY S20 Ultra urmeaza sa aiba o serie de probleme destul de importante rezolvate cu un nou update care este pregatit de lansare zilele acestea.

Samsung GALAXY S20 Ultra update

Samsung GALAXY S20 Ultra are cateva probleme destul de importante, chiar daca a fost deja lansat in magazine, compania Samsung nereusind sa aiba chiar din timp rezolvate toate neajunsurile telefonului. In aceasta idee, pentru Samsung GALAXY S20 Ultra va fi lansata o noua actualizare foarte curand, iar cu ajutorul sau compania va mai rezolva unele dintre problemele care au fost raportate de catre cei care au testat telefoanele, sau de cei care le-au cumparat.

Samsung GALAXY S20 Ultra urmeaza sa aiba rezolvata o problema serioasa care duce la supraincalzirea telefonului in momentul incarcarii wireless, si ramane de vazut in ce masura asta va afecta viteza de incarcare. O alta mare problema raportata de catre oameni are legatura cu faptul ca aplicatia pentru camera din Samsung GALAXY S20 Ultra se cam blocheaza in timpul folosirii, iar asta ar putea avea legatura cu noii senzori de imagine care au fost integrati.

Samsung GALAXY S20 Ultra: Problemele rezolvate de noul update

Samsung GALAXY S20 Ultra va avea deasemenea rezolvata o problema ce are legatura cu felul in care e folosita energia bateriei, deci ar trebui sa vedem si imbunatatiri pentru autonomia bateriei. Inclusiv problemele cu stabilitatea conectarii la retelele WiFi va fi rzolvata in Samsung GALAXY S20 Ultra, dar aici nu vorbim despre plangeri care sa fi venit de la un numar chiar atat de mare de oameni, insa lucrurile ar trebui sa se imbunatateasca.

Samsung GALAXY S20 Ultra nu are absolut nimic spus in legatura cu problema focalizarii automate pentru camera principala, unii dintre cei care folosesc telefoanele plangandu-se de faptul ca ea nu face poze bune. Separat de acestea, lumea nu se plange in masa de probleme mari cu Samsung GALAXY S20 Ultra, insa mai mult ca sigur se vor mai rezolva si alte buguri in actualizarile care vor fi lansate in urmatoarele saptamani pentru telefon.

Samsung GALAXY S20 Ultra nu este singurul telefon din serie care va avea parte de o actualizare, iar asta pentru ca inclusiv celelalte modele vor beneficia de update-uri care vor rezolva aceste probleme.