GTA 6: Noutatile jocului anuntate de un posibil angajat Rockstar

GTA 6 angajat

GTA 6 are o serie de posibile si foarte importante noutati anuntate de catre un presupus angajat al celor de la Rockstar Games, si vorbim despre o serie foarte mare de surprize care ar urma sa vina de la compania americana impreuna cu noul sau titlu.

GTA 6 are confirmata, pentru inceput, locatia Vice City pentru desfasurarea actiunii, ceea ce desigur ca nu mira pe nimeni, insa harta in sine urmeaza sa fie foarte mare, presupusul angajat spunand ca e atat de mare incat niciun joc de la concurenta nu va avea ceva similar.

GTA 6 are deasemenea dezvaluit faptul ca actiunea va avea in centru un singur personaj masculin pe care-l vor putea controla jucatorii, iar traficul de droguri va fi elementul central al actiunii, ceea ce desigur ca am mai auzit din diverse alte surse pana acum.

GTA 6 ar urma sa ne duca in lumea cartelurilor de droguri, un subiect foarte popular in momentul de fata, intr-o buna masura si multumita celor de la Netflix cu seria Narcos, deci ar trebui sa existe destul de multi oameni care sa fie interesati de ceea ce urmeaza sa fie oferit.

GTA 6 angajat rockstar

GTA 6 urmeaza sa aduca schimbari mari si pentru GTA Online, cei de la Rockstar Games incercand sa rezolve problemele intalnite in actuala versiune, ei dorind sa le ofere jucatorilor mai multa egalitate, ceea ce in final este o veste foarte buna pentru toata lumea.

GTA 6 ar urma sa fie prezentat si la final de luna de catre cei de la Rockstar Games, iar asta nu e tocmai o surpriza pentru ca datele de 20 si 25 martie au tot fost anuntate de catre diverse zvonuri, deci probabil exista si ceva adevar in spatele lor.