iPhone 9 Plus descoperit in iOS 14, poate fi lansat in martie

iPhone 9 Plus ios 14

iPhone 9 Plus a fost descoperit in codul sursa al iOS 14 de catre cei care analizeaza cu foarte mare atentie ce ascunde compania Apple pe acolo, informatiile din sistemul de operare confirmand si produsele noi testate de catre companie inainte de lansare.

iPhone 9 Plus este confirmat la fel cum iPhone 9 a fost confirmat cu doar o saptamana in urma, iar asta pentru ca unii din afara Apple au reusit sa obtina acces la un build al iOS 14 pe care l-au analizat, si au reusit sa confirme ca aceste doua telefoane sunt pregatite de lansare.

iPhone 9 Plus va fi lansat impreuna cu iPhone 9, cele doua telefoane fiind practic versiuni usor modificate ale iPhone 8 si iPhone 8 Plus, compania Apple implmentand procesoare noi in ele, si poate o camera noua, dar separat de asta n-ar trebui sa vedem altceva.

iPhone 9 Plus va avea un ecran cu diagonala de 5.5 inch, in timp ce iPhone 9 va avea unul de 4.8 inch, deci in ambele vom vedea Touch ID, iar elementul de noutate este chip-ul A13 din seria iPhone 11, restul componentelor interne, poate separat de camera, urmand a ramane neschimbate.

iPhone 9 Plus ar putea fi vandut la pretul de 499 de euro, in timp ce iPhone 9 este asteptat la un pret de 399 de euro, insa deocamdata vorbim despre preturi bazate pe cele percepute de catre compania Apple pentru iPhone SE cand a fost lansat oficial.