Netflix: Party e functia SPECIALA ce trebuie lansata oficial

Netflix ar trebui sa lanseze in mod oficial functia Party pentru abonatii din intreaga lume, iata ce poti face cu aceasta in momentul de fata in platforma.

Netflix party

Netflix este cea mai populara platforma de streaming video la cerere in momentul de fata, foarte multi oameni urmarind in momentul de fata filmele si serialele disponibile acolo, in special cand se izoleaza din cauza Coronavirus. In ajutorul celor care in aceasta perioada vor sa urmareasca filme si seriale cu persoanele dragi vine o extensie pentru Google Chrome care se numeste Party, si care promite sa sincronizeze redarea continutului.

Netflix Party va ajuta sa urmariti cu orice persoane filme si seriale in tandem, adica toata lumea vede fix la aceeasi secunda acel continut, astfel ca puteti sa va bucurati de creatiile care sunt disponibile in platforma. Sincronizarea clipurilor video este facuta prin partajarea unui link special catre prieteni, acesta continand detalii privind minutul si secunda la care ati oprit voi clipul video inainte de partajare, astfel ca puteti urmari totul exact de acolo de unde doriti.

Netflix: Party e functia SPECIALA ce trebuie lansata pficial

Netflix Party extensie

Netflix nu are o functie de acest gen, desi ea ar fi grozava, insa aceasta extensie va permite sa partajati link-ul cu momentul din film, sau serial, pe care il urmariti catre orice abonati din platforma. Partea si mai buna este ca aceasta extensie pentru Netflix include si un chat care ne ofera posibilitatea de a discuta cu diverse persoane din platforma despre filmul, sau serialul, pe care il urmarim, dar desigur ca pentru asta exista si retele de socializare.

Netflix nu are vreo legatura cu extensia Party, ea fiind dezvoltata de catre o companie separata, aceasta afirmand ca 500.000 de abonati ai platformei de streaming o folosesc in momentul de fata. Extensia e dsponibila in Google Chrome Web Store in aceasta pagina, e verificata de Google, functioneaza doar cu Google Chrome, insa nu toata lumea e multumita de modul in care functioneaza, asa ca ramane sa vedeti voi ce se intampla in cazul vostru.

Netflix, dupa cum v-am spus, nu are o functie de acest gen disponibila, dar ar fi foarte bine daca ar implementa una de care sa ne putem bucura impreuna cu toti prietenii nostri.