Politia Romana: recomandari pentru Coronavirus de care trebuie sa stii

Politia Romana recomandari Coronavirus

Politia Romana continua sa faca recomandari foarte importante pentru romanii care incearca sa se protejeze de infectare cu noul Coronavirus, iar clipul video de mai jos este gandit special pentru a ne informa in legatura cu tot ceea ce trebuie sa stim despre situatie.

Politia Romana ne spune ca metoda cea mai buna de protectie este sa stam in casa, insa chiar si asa, trebuie sa stiti ca e bine sa dezinfectati produsele pe care le atingeti des, chiar si pe cele livrate de catre companiile de la care cumparati mancare, fie ea gatita, sau pentru stocurile voastre.

Politia Romana spune ca spalatul foarte des pe maini este extrem de util in a evita infectarea cu Coronavirus, ceea ce este perfect normal, mai ales daca atingeti obiecte care au fost aduse in exterior, sau pe care le-ati folosit in exterior inainte de a ajunge acasa.

Politia Romana face in mod constant recomandari pentru cetatenii din Romania, iar asta deoarece foarte multa lume vrea sa afle informatii in legatura cu cele mai bune metode de protectie, iar pe internet circula foarte multe stiri false, din pacate.

Politia Romana face o serie de recomandari extrem de bune pe care orice roman ar trebui sa le respecte in momentul de fata, iar asta pentru ca ele v-ar putea ajuta sa preveniti o posibila infectare cu noul Coronavirus, pe care sunt sigur ca mai niciunul dintre voi nu si-o doreste.

#PolițiaRomână #staiacasă

Publicată de Politia Romana pe Marţi, 17 martie 2020