Playstation 5: OFICIAL, Conferinta de Prezentare a Noutatilor

Playstation 5 prezentare

Playstation 5 are anuntata in mod oficial o conferinta pentru prezentarea noutatilor sale mai importante, compania Sony facand astazi dezvaluirea in mod oficial pentru toti cei care sunt interesati de noua consola, unul dintre managerii care a coordonat proiectul urmand a face anunturile.

Playstation 5 va avea prezentate in cursul zilei de maine, 18 martie, la ora 18:00, noutatile importante pentru arhitectura sistemului in baza caruia va functiona ea, dar si noutati in ceea ce priveste jocurile care vor fi lansate de catre compania japoneza pentru clienti.

Playstation 5 a fost in centrul foarte multor speculatii privind lansarea, dar si specificatiile, iar prezentarea de maine vine dupa ce Microsoft a publicat in cursul zilei de ieri niste clipuri video in care XBOX Series X a avut multe dintre noutatile sale prezentate in mod oficial.

Playstation 5 ar urma sa aiba componente si putere de procesare care sunt superioare XBOX Series X, sau cel putin asa era anuntat de multa lume, insa abia maine vom afla cate dintre miturile legate de consola se dovedesc a fi 100% adevarate.

Playstation 5 va avea maine prezentate foarte multe dintre noutati, insa stiti desigur ca lansarea va avea loc undeva prin luna noiembrie, fara ca o data sa fi fost dezvaluita, si fara ca posibilul pret de 600 de dolari sa fie confirmat de catre companie.