Netflix: Cum a SCHIMBAT Coronavirus Topurile sale Zilnice

Netflix ne arata cum a reusit Coronavirus sa schimbe la ceea ce se uita oamenii in cadrul platformei de streaming video la cerere, cum sunt afectate topurile.

netflix pandemie

Netflix ne arata o dovada foarte buna a modului in care oamenii reactioneaza in aceasta perioada in care foarte multa lume este speriata de ceea ce va urma, si ar vrea sa afle ce se va intampla. In cadrul platformei Netflix filmele despre virusi care infecteaza planeta au devenit extrem de populare, totul incepand cu Pandemic, un film care a fost lansat acum doua luni de zile, si care e de ceva timp in topurile zilnice cu cele mai urmarite filme din platforma.

Netflix a avut recent devenit vizibil in top 10 cele mai urmarite filme inclusiv unul din 1995 care are denumirea Outbreak, el prezentand modul in care reactioneaza lumea cand un virus similar Ebola scapa de sub control. Netflix nu e singura platforma in care lumea cauta filme despre virusi foarte contagiosi, in platforma iTunes, a celor de la Apple, filmul Contagion devenind deoadata foarte popular, ceea ce desigur ca nu e chiar atat de neasteptat.

Netflix: Cum a SCHIMBAT Coronavirus Topurile sale Zilnice

Netflix, la fel ca Google, ne arata ca lumea se teme de Coronavirus, si incearca sa vada ce s-ar intampla daca un virus de acest gen ar scapa de sub control, ca si cum ceea ce s-a intamplat in China, si se intampla in Europa nu e suficient. Oamenii se uita la filme pentru ca realitatea nu e de ajuns, pentru ca acolo spera sa gaseasca si unele raspunsuri la intrebarile pe care le au, iar platformele ca Netflix ne arata foarte clar cat de speriati sunt unii oameni.

“Creșterea audienței în programele legate de pandemie vine pe măsură ce industriile de difuzare și streaming anticipează o creștere a vizionării TV în general, cu mai multe persoane limitate la casele lor pe fondul închiderilor de afaceri. Deoarece mai mulți oameni aleg să rămână acasă și practică distanțarea socială, mulți gravitează spre conținutul transmis în legătură cu virusul.”

Netflix probabil ca se bucura de un numar tot mai mare de persoane active online in momentul de fata, Steam avand weekend-ul trecut un record de utilizatori concurenti, si n-ar fi exclus ca la platforma de streaming sa fie ceva similar. Realitatea este ca povestile din filmele pe care oamenii le vad pe Netflix, sau alte platforme, este vizibila acum la televiziuni, website-uri, si pe retelele de socializare, si ca nu e neaparat sa se ajunga la un final similar cu cel din filme.

Netflix, la fel ca alte platforme de streaming, probabil vor inregistra activitate tot mai mare in urmatoarele saptamani si luni din cauza numarului mare de oameni care stau in case, dar asta poate ajuta la prevenirea raspandirii Coronavirus.