CEC Bank: Apple Pay a fost Lansat pentru Clientii din Romania

CEC Bank s-a tinut de cuvant, si a anuntat o veste foarte buna pentru clientii sai din Romania, iata ce pot face acestia chiar in acest moment.

CEC Bank apple

CEC Bank, una dintre cele mai mari banci din Romania, vine cu o veste foarte buna pentru clientii sai, una pe care foarte multi o asteapta de aproape un an de zile, adica de cand Apple Pay a fost lansat in Romania. Ei bine minunea s-a intamplat si la CEC Bank, iar clientii care au iPhone, sau Apple Watch, pot sa le foloseasca pentru a face plati mobile oriunde in Romania prin intermediul Apple Pay, lucru pe care multe alte banci il ofera inca din cursul lunii aprilie.

CEC Bank spune ca toate cardurile emise de catre banca pot fi folosite cu Apple Pay, indiferent daca sunt de credit, sau de debit, atat cele ale persoanelor fizice, cat si cele ale persoanelor juridice. Asta inseamna ca nu exista limitari in ceea ce priveste folosirea Apple Pay la CEC Bank, asa cum se cam intampla si la celelalte banci, insa desigur ca daca aveti probleme va trebui sa contactati banca pentru a le rezolva si a va activa cardul in sistem.

CEC Bank: Vestea BUNA pentru Clienti, Anuntul de la Banca

CEC Bank nu percepe vreun ban pentru folosirea Apple Pay, asa cum se intampla si in cazul celorlalte banci din Romania, insa cei de la Apple un comision pentru fiecare plata care este facuta. Introducerea Apple Pay si la CEC Bank este o veste extrem de buna pentru clientii din Romania, iar asta deoarece sistemul poate fi de un real ajutor pentru cei care vor sa se si protejeze impotriva infectaarii cu Coronavirus, in baza unei recomandari venite si de la Guvernul Romaniei.

📱⌚Plățile prin Apple Pay – disponibile pentru clienții CEC Bank, începând de astăzi. Fă plata cu telefonul sau cu ceasul. 💸Află mai multe: http://ow.ly/h8lT50yNFlx #CECBank

Publicată de CEC Bank pe MarÅ£i, 17 martie 2020

CEC Bank a lansat sistemul care ii scuteste pe oameni de a mai folosi bani lichizi chiar inainte ca de la autoritatile romane sa vina si primele recomandari cu privire la evitarea folosirea bancnotelor si monedelor. Platile contactless, online, sunt recomandate pentru a preveni raspandirea Coronavirus, iar acum ca si CEC Bank are Apple Pay disponibil, inclusiv clientii sai se pot folosi de el pentru a evita sa mai tina bani prin buzunare pentru a face vreo plata.

CEC Bank va permite sa va inregistrati cardurile in Apple Pay direct din aplicatia Settings, sau Wallet, iar dupa ce se confirma inregistrarea, veti putea folosi imediat telefonul, sau ceasul, pentru plati.