DACIA Duster: Acest Model EXTREM este Ideal pentru Romania

DACIA Duster ar fi ideala in Romania daca acest model EXTREM ar fi transformat in realitate, iata ce masina ar fi perfecta pentru drumurile noastre.

DACIA Duster extrem concept

DACIA Duster este cel mai popular SUV pe care il produce DACIA in momentul de fata, el acaparand si cea mai mare parte din productia lunara pe care o facea uzina de la Mioveni inainte de a fi temporar suspendata productia acum. DACIA Duster este foarte popular si in Europa, plus alte zone de pe glob, astfel ca cineva s-a gandit sa faca un concept cu un model numit EXTREM, si e usor de inteles de ce denumirea se potriveste foarte bine pentru masina.

DACIA Duster in acest concept ne este prezentata ca o masina perfecta pentru drumetiile pe munte, sau pe drumurile deja accidentate din multe zone din afara oraselor din Romania. Pentru ca modelul prezentat in concept e facut de catre un grafician din Brazilia, vedem un DACIA Duster care are logo Renault in locul celui al DACIA, dar asta nu ne ia deloc ochii de la rotile mari, garda ridicata multumita lor, nici la dotarile speciale pentru a intra in apa cu adancime de cativa zeci de centimetri.

DACIA Duster: Acest Model EXTREM este Ideal pentru Romania

DACIA Duster extrem concept interior

DACIA Duster are la exterior modificari specifice pentru o masina care ar merge pe teren accidentat, pe drumuri inzapezite, sau unde exista mult noroi, si are inclusiv un troliu pentru a fi trasa daca ramane blocata undeva. La interior conceptul acestui model EXTREM nu ne arata schimbari chiar atat de mari, iar versiunile mai noi ale DACIA Duster care sunt vandute in Brazilia au inclusiv un sistem multimedia schimbat, deci si experienta clientilor este alta.

DACIA Duster extrem concept drum

DACIA Duster in aceasta versiune EXTREM e doar un concept pentru ca de la producator nu va veni asa ceva, insa orice client isi poate modifica masina dupa propriile dorinte si specificatii. Desigur ca e necesara o investitie consistenta pentru a transforma o DACIA Duster normala in asa ceva, insa cei care isi cumpara un model nou si vor sa-l tina cativa ani, pot face orice fel de investitii pentru a avea o asemenea masina disponibila pentru drumurile zilnice.

DACIA Duster va avea un model complet nou lansat de catre DACIA in urmatorii ani, insa pana atunci este asteptat un facelift, conform unor zvonuri aparute in ultimele saptamani prin presa internationala.