Coronavirus Romania: DSU si AMRCR infirma inchiderea magazinelor

Coronavirus Romania infirma inchiderea magazinelor

Departamentul pentru Situatii de Urgenta este obligat sa anunte populatia ca magazinele retelelor de comercializare a produselor alimentare nu se vor inchide din cauza Coronavirus, totul pentru ca foarte multe informatii false s-au propagat in ultima vreme.

Inainte de instituirea starii de urgenta diverse stiri false privind inchiderea de orase, sate, magazine au aparut in diverse medii, totul fiind desigur o mare minciunea, magazinele si orasele fiind deschise in continuare, si vor ramane asa, lucru care se intampla si in Italia, unde e carantina generala.

“Cu privire la informațiile apărute în spațiul public referitoare la închiderea unor magazine ale rețelelor de comercializare a produselor alimentare, Asociația Marilor Rețele Comericale din România (AMRCR) infirmă categoric astfel de informații mediatizate sub diferite forme. Nu au avut loc și nici nu se desfășoară în prezent discuții oficiale sau neoficiale privind o sistare a activității unor lanțuri de magazine alimentare care activează în România. Vă mulțumim pentru mediatizarea acestui mesaj.”

‼️Informați-vă doar din surse oficiale!

Publicată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe Miercuri, 18 martie 2020