DACIA Spring: Visul FRANT al foarte multor Clienti Romani

DACIA Spring este visul frant al foarte multor clienti din Romania, iata de ce prima masina electrica de la producator e departe de asteptarile fanilor.

DACIA Spring vis

DACIA Spring a fost prezentata in mod oficial de catre producatorul de la Mioveni cu doar cateva saptamani in urma, marcand o premiera pentru tara noastra, adica prima masina 100% electrica produsa in serie la noi. Desi ea va fi cea mai ieftina msaina electrica facuta de catre vreun producator pana acum, DACIA Spring este totusi un vis frant pentru foarte multi dintre romani care se asteptau la cu totul altceva de la producatorul detinut de Renault.

DACIA Spring va fi o versiune revopsita a Renault K-ZE, in rest totul va fi identic intre cele doua modele de masini, iar din pacate asta s-ar putea aplica si pentru motor, care va fi util doar prin orase. DACIA Spring are o autonomie de doar 200 KM anuntata de catre DACIA, iar asta inseamna ca in realitate va avea una si mai mica, deci mai mult ca sigur nu va fi utila pentru drumuri la mare, sau oriunde la munte, pentru cei din Bucuresti, si in special alte orase.

DACIA Spring: Visul FRANT al foarte multor Clienti Romani

DACIA Spring este o masina electrica utila aproape exclusiv in orasele din Romania, iar asta atat din cauza motorului de putere mica, cat si a autonomiei care este surprinzator de redusa. Unii se asteptau ca o DACIA Spring care costa undeva pe la 15.000 de euro sa nu vina cu ceva surprinzator, si asta e foarte real deoarece nici macar masina in sine nu e noua, ci e doar un rebranding al Renault K-ZE, vandut ieftin in China de francezi.

DACIA Spring a generat multe asteptari inainte de a fi anuntata in mod oficial, iar asta pentru ca romanii doreau de mult o masina electrica de la DACIA, insa cand ea a venit, ne-am adus aminte de unde am plecat. DACIA Spring este doar o alta masina Renault cu emblema modificata, asa cum multe dintre piesele actualelor masini sunt cele folosite la modele ale francezilor care exista de ceva vreme pe piata, astfel ca nimic nu s-a schimbat, din pacate.

DACIA Spring este un inceput pentru romani pe o piata a masinilor electrice care va exploda in anii urmatori, insa pana atunci ramanem doar cu speranta ca viitorul va fi mai bun, asa cum il visam.