Huawei: Decizia Google pentru a Face Telefoanele mai Bune

Huawei poate avea telefoanele mai bune daca aceasta decizie a Google se va dovedi a fi atat de benefica precum se asteapta multi oameni in acest moment.

Huawei decizia google

Huawei va beneficia din plin de o decizie foarte importanta a companiei Gogole care va face telefoanele noi ale chinezilor mult mai bune, iar acesta este un lucru extrem de important pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Google au decis acum cateva saptamani sa faca o noua petitie la guvernul SUA pentru a primi acceptul de a relua relatiile comerciale cu Huawei, lucru care are in spate dorinta de a le licentia telefoanele pentru a folosi Android licentiat iar.

Huawei asteapta de foarte mult timp sa poata folosi Android licentiat si sa poata integra aplicatiile si serviciile Google, iar partenera sa din SUA merge chiar mai departe cu incercarile de a-i ajuta. Acum cei de la Google colaboreaza cu Guvernul SUA pentru a ajuta la lupta impotriva Coronavirus, Donald Trump anuntand cooperarea, si e foarte posibil ca aceasta sa ajute in final inclusiv la ridicarea unor sanctiuni pe care Huawei le are impuse acum.

Huawei: Decizia Google pentru a Face Telefoanele mai Bune

Huawei depinde extrem de mult de guvernul SUA pentru a isi putea desfasura afacerile in mod normal in continuare, iar din moment ce Google isi “strange” relatia cu Guvernul SUA, ar putea cere si aprobarea licentei de comert. Nu se stie daca dorinta Google de a ajuta Guvernul SUA are la baza si o posibila cerere de a ii oferi licenta de comert cu Huawei, insa e posibil ca legatura stransa si ajutorul mare oferit in lupta cu Coronavirus sa aiba efect pozitiv.

Huawei a facut tot ce putea pentru a scapa de sanctiunile din SUA, astfel ca Google e acum singura care o poate ajuta acolo, mai ales ca nici guvernul chinez nu mai poate face nimic in aceasta privinta. Google are toate motivele sa reia legatura comerciala cu Huawei, chinezii avand sute de milioane de utilizatori cu telefoane care folosesc Google Play Store, ei facand in trecut si telefoanele Pixel pentru americani, deci exista doar motive ca relatiile sa se reia.

Huawei spera ca Google sa aiba succes mare in efortul sau de a obtine licenta de comert, iar chiar daca aceasta colaborare de acum cu Guvernul SUA nu o va ajuta imediat, poate ca o va face pe termen lung.