Netflix: Masura ce-ar Bucura MILIOANE de Oameni de pe Glob

Netflix ar putea lua o masura care ar bucura milioane de oameni din intreaga lume, compania putand anula astfel o schmbare facuta la inceput de an.

Netflix sustinere

Netflix ar putea decide sa ia o masura foarte importanta care poate bucura milioane de oameni de pe glob in aceasta perioada dificila prin care trece planeta, fara costuri prea mari pentru activitatea ei. Cei de la Netflix au luat la inceputul acestui an sa extinda la mai multe tari masura de a elimina posibilitatea de a folosi platforma gratuit timp o luna inainte de a plati vreun abonament, inlocuind-o cu un upgrade la un abonament superior, daca e cazul.

Netflix ar putea bucura milioane de oameni de pe glob daca ar decide ca in perioada in care Coronavirus tine in case zeci de milioane de persoane, ar reintroduce aceasta optiune pentru a tine oamenii ocupati. Abonamentele pe care Netflix le are nu sunt scumpe, insa in contextul in care foarte multi oameni se tem ca-si vor pierde locurile de munca, ar putea decide sa-si tina resursele pentru nevoi mult mai importante, cum ar fi mancarea, sau medicamentele.

Netflix: Masura ce-ar Bucura MILIOANE de Oameni de pe Glob

Netflix are peste 160 de milioane de abonati pe intreaga planeta, iar decizia de a reintroduce perioada de gratuitate de o luna cu siguranta nu i-ar incarca atat de mult serverele, mai ales ca ea a fost disponibila ani de zile. Totusi, la nivel global milioane de oameni s-ar putea bucura de masura daca Netflix ar decide sa o reintroduca, iar compania ar putea contribui chiar la efortui de a reduce raspandirea, oferindu-le oamenilor ocupatie in timp ce stau in case.

Netflix a facut totusi o schimbare majora de strategie in 2020 in ceea ce priveste atragerea de noi abonati, iar renuntarea la luna de gratuitate ii reduce substantial si costurile de functionare. Din moment ce oamenii platesc imediat dupa ce incheie un abonament, Netflix isi acopera costurile de functionare fara a astepta o luna, dar intr-un context precum cel adus de Coronavirus, ar putea sa faca ceva bun pentru cei care inca n-au un cont, sau care au avut si au renuntat la el.

Netflix a luat cateva masuri din cauza Coronavirus, permitandu-le unor angajati sa lucreze de acasa, dar anuland si filmarile pentru unele filme si seriale in urma masurilor de siguranta impuse in diverse tari.