Playstation 5: LIVE VIDEO, Conferinta de Prezentare a Sony

Playstation 5 a avut ieri anuntat faptul ca astazi urmeaza sa aflam cele mai importante detalii in ceea ce o priveste, o conferinta live fiind organizata de catre cei de la Sony pentru a dezvalui informatiile oficiale cu privire la acest nou produs foarte important pentru companie.

Playstation 5 a fost pana acum in centrul foarte multor zvonuri, unele reale, altele false, insa la ora 18:00 va fi totul dezvaluit in mod oficial, iar stream-ul video de mai sus va ajuta sa urmariti totul live, unui dintre oamenii care a participat la dezvoltarea consolei urmand a dezvalui marile noutati.

Playstation 5 are parte de aceasta prezentare la doar cateva zile dupa ce Microsoft a facut o prezentare oficiala pentru noutatile pe care XBOX Series X le va aduce pentru clienti, deci era normal sa aflam si informatii importante cu privire la ceea ce pregateste Sony.

Playstation 5 a avut zvonit faptul ca ar urma sa ofere putere de procesare mai mare decat cea a XBOX Series X, ceea ce desigur ca ar fi o surpriza extrem de intersanta, insa deocamdata totul e doar un zvon, si nimic sigur, dar le-ar oferi japonezilor un foarte mare avantaj.

Playstation 5 va avea astazi prezentate cel putin unele dintre noutatile sale importante, insa lansarea in versiune finala va avea loc abia undeva prin noiembrie, iar deocamdata se pare ca noul Coronavirus nu afecteaza lansarea in versiune oficiala.