Samsung GALAXY NOTE 20: AVANTAJ Mare in Fata iPhone, Huawei

Samsung GALAXY NOTE 20 urmeaza sa aiba un foarte mare avantaj in fata iPhone 12 Pro si a Huawei MATE 40 Pro, iata ce a anuntat astazi Samsung.

Samsung GALAXY NOTE 20 ufs

Samsung GALAXY NOTE 20 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung cu un foarte mare avantaj in fata iPhone 12 Pro, sau a Huawei MATE 40 Pro, ceva ce desigur ca ar fi benefic pentru foarte multi utilizatori. Vorbim despre faptul ca in Samsung GALAXY NOTE 20 urmeaza sa fie folosit noul mediu de stocare UFS 3.1, pentru care Samsung a anuntat inceperea productiei foarte curand, acesta aducand un spor de performante mare fata de UFS 3.0.

Samsung GALAXY NOTE 20 va avea medii de stocare UFS 3.1 integrate asa cum Samsung GALAXY NOTE 10 a avut anul trecut medii de stocare UFS 3.0, acelea fiind produse tot cu putin timp inaintea lansarii telefonului. Conform celor de la Samsung, noile medii de stocare UFS 3.1 vor fi capabile sa transfere 100 GB de date in doar 90 secunde, deci are o rata de trasnfer a datelor de 1.2 GB pe secunda, uriasa in comparatie cu ceea ce exista la alte telefoane.

Samsung GALAXY NOTE 20: AVANTAJ Mare in Fata iPhone, Huawei

Samsung GALAXY NOTE 20 ar urma sa aiba integrate medii de stocare UFS 3.1 cu 128 GB, 256 GB si 512 GB spatiu de stocare, deci toate modelele vor avea performante mari pentru transferul de date. E foarte posibil ca Samsung GALAXY NOTE 20 sa nu vina cu un slot microSD din moment ce aceste medii de stocare au viteze de peste 10 ori mai mari decat cele ale cardurilor microSD, tehnologia evoluand intr-un ritm alert si facand acele vechi medii de stocare depasite.

“La o viteză de scriere secvențială de peste 1.200MB / s, Samsung 512 GB eUFS 3.1 are mai mult de două ori viteza unui PC bazat pe SATA (540MB / s) și de peste zece ori viteza unei carduri microSD UHS-I (90MB / s ). Acest lucru înseamnă că consumatorii se pot bucura de viteza unui notebook ultra-zvelt atunci când stochează fișiere masive precum videoclipuri de 8K sau câteva sute de fotografii de dimensiuni mari, fără smartphone-uri. Transferul de conținut de la un telefon vechi la un dispozitiv nou va necesita, de asemenea, mult mai puțin timp.”

Samsung GALAXY NOTE 20 ar trebui deci sa ofere performante extrem de bune pentru clientii din toata lumea multumita acestor noi medii de stocare, iar aceasta e o veste foarte buna pentru utilizatorii 5G. Dupa cum prea bine stiti deja, retelele 5G vor permite transferul de date la viteze de chiar si peste 100 MB/s, deci Samsung GALAXY NOTE 20 va avea performante si mai bune in comparatie cu ceea ce vedem acum la modelele existente pe piata.

Samsung GALAXY NOTE 20 va fi lansat in luna august, tot atunci cand va fi si prezentat, cu putin timp inainte ca noi modele ale iPhone si Huawei sa fe anuntate de catre americani si chinezi.