iPad Pro 2020 devine un adevarat inlocuitor pentru PC (VIDEO)

iPad Pro 2020 e transformata de catre compania Apple dintr-o simpla tableta pentru navigare pe internet intr-un aproape inlocuitor pentru un calculator, si totul multumita suportului extins pentru mouse, din iPadOS, dar si a noii tastaturi Magic Keyboard care are trackpad.

Unul dintre motivele din cauza caruia am renuntat la iPad acum cativa ani a avut la baza faptul ca n-o pot folosi pentru a inlocui un laptop, insa cu iPad Pro 2020 lucrurile par sa se schimbe, cel putin teoretic, Apple invatand cate ceva de la Microsoft si Surface Pro.

iPad Pro 2020 vine cu un chip A12Z care are un procesor octa-core, da ati citit bine, si 6 GB RAM, iar cu toate acestea inca poate oferi o autonomie de 10 ore, ceva ce un laptop modern atinge cu foarte greu, si la un pret mult mai mare decat cel al unei asemenea tablete.

iPad Pro 2020 vine in mod mult mai serios un competitor pentru PC-uri cu aceste noutati, iar chiar daca modelul de 12.9 inch cu 4G are un pret de 1150 de euro, merita luata in considerare pentru cei care se gandeau sa cumpere un laptop, si voiau alternative viabile pentru ele.

iPad Pro 2020 poate fi luata serios in calcul si ca un inlocuitor pentru MacBook Air, chiar daca iPadOS nu are versatilitatea macOS, iar pretul e mai mare, ofera totusi unele functii in plus care nu exista pe laptop, asa ca pobabil ii va afecta vanzarile.