GTA 6: Project Americas si cel mai mare LEAK de pana Acum

GTA 6 Project Americas

GTA 6 are parte de o dezvaluire foarte interesanta astazi, in cel mai mare leak de pana in momentul de fata pentru noul joc, asta in conditiile in care lumea asteapta cu nerabdare tot felul de informatii despre titlu, iar astazi aflam o noua dezvaluire complexa.

GTA 6, conform acestui leak urias, urmeaza sa aiba actiunea desfasurata in Vice City, si un nou oras bazat pe Rio de Janeiro, plus o serie de misiuni care ar fi gandite pentru Liberty City, cu o harta uriasa pregatita de catre cei de la Rockstar Games pentru jucatori.

GTA 6 ar avea intreaga actiune bazata in anii 1970 – 1980, si desigur ca personajul principal va fi un barbat, nu o femeie, asa cum s-a spus in unele leak-uri, utilizatorii inceapand in joc ca un traficant de droguri care avanseaza intr-un cartel pentru a ajunge seful acestuia.

GTA 6 arurma sa fie serios inspirat din Narcos, deci vom avea oponenti in ceea ce priveste traficul de droguri, si va trebui sa ne construim un imperiu urias in timp ce ne lupta cu diversi competitori, deci vorbim despre o actiune foarte complexa pentru titlu.

GTA 6 Project Americas leak

GTA 6 urmeaza sa fie disponibil atat pentru consolele noi, cat si pentru cele vechi, dar si pentru PC-uri, iar in momentul de fata este in stadiul pre-alpha, deci inca departe de lansare, asa ca pana in 2021 sunt sanse mici ca el sa fie efectiv oferit pentru jucatori.