Samsung GALAXY S20: O Problema CIUDATA si Vanzarile Slabe

Samsung GALAXY S20 are parte de o problema ciudata pentru clientii care au cumparat modelele noi, iar vanzarile nu sunt tocmai cele asteptate de pentru serie.

Samsung GALAXY S20 gps

Samsung GALAXY S20 a fost lansat in mod oficial saptamana trecuta de catre compania Samsung, insa din pacate se pare ca are si o problema destul de ciudata care ii cam enerveaza pe utilizatori. Mai exact, Samsung GALAXY S20 are probleme serioase cu GPS-ul care impiedica folosirea aplicatiilor Google Maps, Waze, sau a oricaror altora care se bazeaza pe geolocalizare, gasirea locatiei durand pana pe la 15 minute, dar se schmba constant, fara acuratete.

Samsung GALAXY S20 face practic imposibila folosirea aplicatiilor care se bazeaza pe GPS, iar problema e intalnita in cazul tuturor modelelor din serie, fara ca vreo solutie sa existe deocamdata. Se pare totusi ca doar modelele Samsung GALAXY S20 care au chip Qualcomm Snapdragon 865 ar fi afectate, nu si cele cu chip Exynos 9820, ceea ce face problema si mai neobisnuita, dar poate ca Samsung va reusi sa o rezolve cat se poate de repede pentru clienti.

Samsung GALAXY S20: O Problema CIUDATA si Vanzarile Slabe

Samsung GALAXY S20 nu o duce prea bine nici pe partea de vanzari, iar aici sunt doua probleme cu care se confrunta cei de la Samsung, Coronavirus si faptul ca in cel putin Coreea de Sud nu mai sunt subventii mari pentru serie. La nivel global e mai mult ca probabil faptul ca noul Coronavirus afecteaza vanzarile Samsung GALAXY S20, la fel cum se intampla si cu multe alte produse care sunt vandute de catre alte companii, oamenii concentrandu-si banii in alte resurse.

“Vânzările Samsung din seria sa Galaxy S20 nu se vând prea bine din cauza unei crize economice globale declanșate de coronavirus, cunoscută și sub denumirea de COVID-19, împreună cu subvențiile reduse pentru companiile de telecomunicații. Surse din industrie au declarat, in martie, că ultimele telefoane inteligente Samsung de ultimă generație sunt de așteptat să vândă mai puțin decât predecesorul său Galaxy S10 din ianuarie a acestui an, invocând inventarul de acumulare. “Samsung și-a redus radical cererea pentru piesele S20″, a spus un alt observator al pieței.”

Samsung GALAXY S20 e un telefon extrem de bun, dar presa din Coreea de Sud spune ca aceasta serie ar genera vanzari mai mici decat cea S10, ceea ce e de asteptat si normal in contextul pandemiei. Pe de alta parte, Samsung GALAXY S20 Ultra e cel mai popular model din serie, cu vanzari care insumeaza peste 50% din total, ceea ce a fortat compania sa mai comande componente pentru model, in principal module ale camerei de 108 megapixeli.

Samsung GALAXY S20 are deci parte de o lansare dificila din cauza COVID-19, iar aceasta situatie e intalnita la multe alte companii, si daca virusul n-ar fi existat, atunci vanzarile le-ar fi depasit pe cele ale seriei S10.