Apple LIMITEAZA Vanzarile iPhone, iPad, Mac din cauza Coronavirus

apple limite vanzari coronavirus

Apple a decis sa limiteze numarul de iPhone, iPad, Mac cumparate de o singura persoana din cauza problemelor cu stocurile pe care le-a adus Coronavirus pentru companie, iar asa ceva n-am mai vazut la ea de pe vremurile in care se lansau noi modele ale iPhone.

Apple a inceput sa impuna limitele pentru vanzari chiar de saptamana aceasta, iar clientii care vor sa cumpere iPhone sunt limitat la doua unitati ale aceluiasi model, dar pot cumpara modele diferite in aceeasi comanda, tot cate 2 unitati per fiecare model.

Apple impune aceste restrictii pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Max, iPad Pro, Mac mini, si MacBook Air, in cazul iPad Pro fiind pastrata limita de la iPhone, dar la MacBook Air pot fi comandate maxim 5 unitati per client.

Apple impune aceste limitari in toate magazinele sale din intreaga lume, dar nu se stie daca ele se aplica inclusiv pentru partenerii care le vand produsele in acele tari, iar ratiunea din spatele lor are la baza si dorinta de a opri specula din anumite zone de pe glob.

Apple limita comenzi iPad Pro

Apple are probleme cu stocurile de produse dupa ce in China cei de la Foxconn au fost obligati sa opreasca productia in multe dintre fabrici, ea revenind la normal incetul cu incetul, dar e nevoie de timp pentru a fi acoperita toata cererea.