GTA 5: Anuntul IMPORTANT de la Rockstar privind Coronavirus

GTA 5 Coronavirus

GTA 5 este unul dintre cele mai populare jocuri pe care Rockstar Games le are in momentul de fata, iar asta in conditiile in care foarte multa lume asteapta lansarea GTA 6, care deocamdata n-a avut parte de nimic oficial in ceea ce priveste dezvaluirile.

GTA 5 ramane foarte popular multumita platformei online in care oamenii se pot juca, iar cei de la Rockstar Games sustin ca lucrurile nu se vor schimba prea curand, ei publicand si un mesaj prin care confirma faptul ca serverele pe care se joaca lumea vor ramane active.

GTA 5 are acest anunt important facut nu doar pentru ca Rockstar Games depinde de retelele internationale de internet pentru a oferi conectivitate buna la serverele sale, ci si pentru ca multi dintre angajatii sai lucreaza de acasa din cauza noului Coronavirus.

GTA 5 va avea parte si de imbunatatiri pentru platforma online in aceasta perioada, dar desigur ca ele vor veni mai greu decat in mod obisnuit, ceea ce este de inteles, avand in vedere ca si Google a amanat unele actualizari pentru produsele sale din acelasi motiv.

GTA 5 Coronavirus rockstar

GTA 5 ramane totusi un element important in a tine oamenii in case in aceasta perioada, faptul ca multi au ocupatie in aceste momente ajutand la prevenirea raspandirii Coronavirus in intreaga lume, ceea ce este pana la urma ceea ce ne dorim cu totii.