DIGI Romania: Noul Mesaj SPECIAL pentru Clientii din Romania

DIGI Romania are un nou mesaj special pentru clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stie cei care-i folosesc acum serviciile in toata tara.

DIGI Romania westworld

DIGI Romania a publicat un mesaj foarte interesant zilele trecute pentru unii dintre clientii sai din Romania, si daca aveti contractate serviciile operatorului, atunci probabil ca sunteti interesati sa aflati despre ce e vorba. Unii dintre voi probabil stiti ca saptamana aceasta a fost lansat si sezonul al treilea al serialului Westworld, nul dintre cele mai populare de la HBO, iar cu aceasta ocazie cei de la DIGI Romania le readuc oamenilor aminte de faptul ca pot sa-l urmareasca in HBO Go.

DIGI Romania desfasoara in aceasta perioada o campanie prin care le ofera celor care sunt abonati ai Digi TV Digital, sau celor care incheie un abonament nou, posibilitatea de a beneficia de 2 luni de gratuitate. Activarea uneia dintre extraoptiunile HBO, sau MAXPAK, le aduce clientilor DIGI Romania, care au si Digi TV, posibilitatea de a profita de aceasta noua gratuitate pe care o ofera operatorul, inclusiv pentru a vedea Westworld.

DIGI Romania: Noul Mesaj SPECIAL pentru Clientii din Romania

DIGI Romania westworld hbo

DIGI Romania nu transmite Westworld si prin intermediul Digi Online acest serial fiind oferit exclusiv prin intermediul platformei online a HBO, sau a HBO Go, deci va trebuie un cont acolo. Westworld este un serial extrem de bun, si daca nu l-ati vazut inca, poate ar fi cazul sa va ocupati cateva zile cu niste binge watching, mai ales ca vine weekend-ul, iar DIGI Romania va permite sa activati aceasta extraoptiune chiar in momentul de fata in tara.

“Sezonul 3 din #Westworld a început și îl poți urmări pe #HBO! Activează online extraopțiunea HBO sau #MAXPAK și ai 2 luni CADOU!  Oferta este disponibilă și pentru abonații noi care contracteza serviciul #DigiTV împreună cu una din extraoptiuni!”

DIGI Romania nu are doar atat disponibil pentru clientii din Romania, iar asta deoarece in platforma Digi Online grupul de telecomunicatii are multe alte filme si seriale care pot fi vazute in mod gratuit de catre oricine. Digi Online este o platforma oferita gratuit tuturor clientilor DIGI Romania, astfel ca nu e vreo conditie pentru a vedea ce e acolo, decat sa aveti facut un cont, si multumita ei va puteti ocupa mai mult de un weekeng in aceasta perioada.

DIGI Romania desfasoara campania cu gratuitate pentru HBO pentru o perioada limitata de timp in momentul de fata, astfel ca daca nu profitati de ea cat inca mai aveti timp, veti pierde cele doua luni fara plata.