eMAG: Coronavirus a schimbat Mult Cumparaturile Oamenilor

eMAG cautari coronavirus

eMAG a fost pana recent un magazin din care lumea cumpara foarte multe produse electronice, televizoarele, telefoanele, electrocasnicele, laptop-urile, etc, fiind in topul cautarilor, insa Coronavirus a schimbat in totalitate preferintele oamenilor in materie de cautari, facute in magazinul online.

eMAG are o lista cu cele mai populare cautari pe care le fac oamenii care acceseaza website-ul, aceasta fiind in trecut populata de multe produse electronice, dar acum mastile de protectie si dezinfectantele apar cu precadere printre cautarile cele mai populare, si totul din cauza noului Coronavirus.

eMAG este o resursa la care oamenii apeleaza din cauza disparitiei acestor produse din farmacii si mai toate hypermarket-urile din Romania, insa nici aici oamenii nu au prea mare noroc in a cumpara ceea ce cauta, majoritatea produselor din aceste categorii avand stocurile complet epuizate, cum e cam peste tot.

eMAG a facut acum cateva saptamani un gest neasteptat si a cumparat masti pe care le-a vandut la un pret mai mic decat al speculantilor, dar mare per total, insa in ciuda pretului de 150 de LEi pentru o cutie cu 50 de masti chirurgicale de protectie, stocul s-a epuizat in doar cateva zile, si de atunci e complet disparut.

eMAG cautari Coronavirus

eMAG nu e singurul magazin in care oamenii cauta un numar foarte mare masti de protectie si dezinfectante, insa avand in vedere ca acestea sunt greu de gasit si la furnizori, e de asteptat ca indisponibilitatea din stocuri sa mai dureze cateva saptamani bune, mai mult ca sigur si in aprilie.