WhatsApp: Iata Cum Revezi Mesajele STERSE de Interlocutori

WhatsApp poate avea recuperate mesajele sterse de interlocutori, iata cum poti vedea mesajul primit de la cineva, si sters intre timp de catre acea persoana.

WhatsApp sters

WhatsApp a lansat de ceva vreme o functie care le permite oamenilor sa stearga mesajele trimise catre alte persoane astfel ca ele dispar atat din telefonul celui care le-a trimis, cat si din telefonul celui care le-a primit. Functia e gandita intr-un asemenea mod incat oamenii sa poata sterge mesaje gresite, care n-ar fi trebuit sa ajunga la persoana catre care au fost trimise, insa o noua aplicatie pentru Android vine sa schimbe tot acest concept.

WhatsApp poate avea mesajele sterse de catre interlocutor reactivate folosind o aplicatie numita WhatsRemoved+, aceasta venind de la un dezvoltator fara reputatie, deci trebuie privinta ca una potential periculoasa. Aplicatia WhatsRemoved+ a fost descarcata de peste 5 milioane de ori pana in momentul de fata, are peste 80.000 de review-uri si nota 4.3, ea fiind folosita in principal de indieni cu WhatsApp, dar in baza notelor si review-urilor, pare sa faca ceea ce spune.

WhatsApp: Iata Cum Revezi Mesajele STERSE de Interlocutori

WhatsApp mesaje sterse

WhatsApp nu are vreo legatura cu WhatsRemoved+, ceea ce e si normal, iar pentru a reafisa imaginile sterse de cel care vi le-a trimis, aplicatia cere si permisiuni pentru a accesa intreaga voastra baza de date cu mesaje. Aplicatia functioneaza prin preluarea tuturor mesajelor care vin catre voi, deci nu le veti putea vedea pe cele primite in WhatsApp in trecut si sterse deja, ci doar pe cele noi, cu care ati interactionat deja si le-ati vazut, iar daca nu le vedeti, nu le puteti recupera.

WhatsApp are practic toate mesajele noi copiate in aceasta aplicatie separata, si doar daca le accesati ele vor ramane si in WhatsRemoved+ chiar daca au fost sterse de interlocutor, dar numai temporar. In cazul in care reporniti telefonul Android, toate mesajele din WhatsRemoved+ dispar, ceea ce e o limitare foarte mare, dar pe de alta parte nu prea aveti de ales din moment ce WhatsApp nu permite recuperarea mesajelor care au fost sterse de interlocutor.

WhatsApp nu va avea vreodata o functionalitate similara cu cea pe care o ofera aceasta aplicatie, deci nu sperati sa vedeti vreodata ceva similar de la ea pentru ca nu va veni in vreun moment.