DACIA Logan 3: PROBLEMA Mare pe care Nimeni nu a Anticipat-o

DACIA Logan 3 intampina o problema foarte mare pe care nimeni nu a anticipat-o pana in momentul de fata, iata ce impact are aceasta asupra productiei.

DACIA Logan 3 coronavirus

DACIA Logan 3 este urmatorul model important de masina pe care foarte multi clienti romani, sau straini, o asteapta pentru lansare in 2021, dar din pacate exista si o mare problema care nu a fost anticipata, Coronavirus. Cei de la DACIA au anuntat ca suspenda productia in uzina de la Mioveni pentru o perioada destul de lunga, peste 13.000 de angajati fiind obligati sa ia o pauza fortata, iar asta ar putea afecta serios inclusiv productia pentru DACIA Logan 3.

DACIA Logan 3, conform celor mai recente informatii din presa internationala, ar fi trebuit sa fie lansata la salonul auto de la Paris, acesta incepand in data de 1 octombrie, dar e greu de spus daca asta se va mai intampla. Din moment ce atat de multi angajati stau acasa, printre ei fiind mai mult ca sigur si ingineri care lucrau la productia DACIA Logan 3, e de presupus ca e posibil ca pregatirea masinii de lansare sa fie afectata de toata aceasta situatie.

DACIA Logan 3: PROBLEMA Mare pe care Nimeni nu a Anticipat-o

DACIA Logan 3 e probabil produsa nu doar in Romania, ci in colaborare cu ingineri Renault din alte tari, iar cum nici in alte tari europene situatia nu e mai buna, dezvoltarea ar putea fi afectata serios. In aceeasi masura, inclusiv testarea DACIA Logan 3 ar putea fi serios afectata, chiar daca se face in general in zone fara lume, intreaga situatie adusa de Coronavirus fiind foarte complicata, si masina e doar unul dintre produsele afectate de pandemie.

DACIA Logan 3 ar urma sa fie una dintre cele mai mari, daca nu cumva cea mai mare, schimbari pentru intreaga serie de automobile pe care le-a lansat producatorul de automobile pana in momentul de fata. Am vazut deja unele dintre noutatile pe care DACIA Logan 3 urmeaza sa le aduca, dar e foarte posibil ca din cauza Coronavirus sa nu mai vedem noutati importante prea curand de la cei care lucreaza la dezvoltarea si productia viitoarei masini.

DACIA Logan 3 urma oricum sa fie lansata in 2021, deci e posibil sa vedem un prototip prezentat in 2020, iar cat de departe va fi lansarea de anul viitor depinde de cat de mult va fi suspendata activitatea DACIA.