RCS & RDS: Anuntul Facut cu Privire la IMPACTUL Coronavirus

RCS & RDS a facut un anunt foarte important cu privire la impactul pe care-l are Coronavirus in momentul de fata, iata ce a declarat pentru toti clientii.

RCS & RDS stabilitate

RCS & RDS a facut saptamana aceasta un anunt care are in vedere noul Coronavirus si impactul pe care acesta l-a avut pana in momentul de fata, detaliile fiind unele destul de importante. Cei de la RCS & RDS au afirmat ca pe masura ce oamenii au inceput sa stea mai ult in case, s-a observat o crestere moderata pentru traficul de internet pe care l-a inregistrat infrastructura sa de internet fix din tara, ceea ce desigur ca este de asteptat.

RCS & RDS nu a oferit detalii cu privire nivelul cresterii de trafic, deci nu stim foarte clar cat de mare a fost schimbarea, asa ca a anuntul e cam gol, insa el da de inteles ca nu exista congestii. RCS & RDS are o infrastructura de fibra optica de zeci de mii de kilometri in Romania, si echipamente de ultima generatie, deci e de asteptat ca reteaua sa sa poata face fata fara probleme cresterilor de trafic, chiar si daca ar fi vorba de 50%, sau mai mult, cum s-a intamplat in alte tari.

RCS & RDS: Anuntul Facut cu Privire la IMPACTUL Coronavirus

RCS & RDS a spus ca in cazul Digi Mobil s-a inregistrat o usoara crestere a traficului de internet in comparatie cu saptamana anterioara, ceea ce e de asteptat avand in vedere ca vitezele retelei sunt mici. Pe de alta parte, RCS & RDS a observat s o crestere moderata a comenzilor facute prin website-ul sau, si ca oamenii au inceput sa faca plati online iar numarul activarilor pentru primirea facturilor electronice a crescut cu 30% in doar o saptamana.

RCS & RDS este mai mult ca sigur pregatita din punct de vedere tehnic sa le ofere oamenilor motive sa stea in casa, si ocupatie in perioada in care aleg sa nu plece pentru a se proteja de noul Coronavirus. Chiar daca retelele de internet din tara noastra ar inregistra trafic mai mare decat in mod normal, atat cei de la RCS & RDS, cat si alti furnizori de servicii de internet, ar fi capabili sa ne ofere in continuare conectivitate la calitate buna in Romania.

RCS & RDS a luat multe masuri pentru a-si proteja clientii si angajatii in fata noului Coronavirus, si vorbm despre schimbari care ne vor fi utile chiar si pe termen lung din multe puncte de vedere.