Orange: TOTI Clientii Primesc GRATUIT acest Beneficiu de Azi

Orange a decis sa le ofere tuturor clientilor din Romania acest beneficiu gratuit de care toti pot beneficia chiar in acest moment, iata ce primesti.

Orange net gratuit

Orange a luat noaptea trecuta foarte multa lume prin surprindere cu decizia de a isi schimba numele retelei in toata Romania pentru a le aduce aminte romanilor ca trebuie sa stea in case in aceasta perioada. Aceasta schmbare de strategie pe care Orange a facut-o pentru clientii din Romania vine deasemenea cu o gratuitate care este oferita pentru toti clientii din tara in momentul de fata, mai exact 50 GB de trafic de internet gratuit chiar acum.

Orange ofera traficul de internet in mod gratuit pentru clientii sai in ideea de a ii convinge sa stea in case si sa nu iasa afara, ceea ce foarte multi au facut in cursul acestei zile, din pacate. Orange le ofera tuturor clientilor sai, fie ca sunt persoane fizice, sau jurudice, sa activeze acest bonus de 50 GB de internet 4G, atentie nu si 5G, acum in Romania, si desigur ca il puteti folosi pentru orice doriti voi, ceea ce este perfect normal intr-o asemenea perioada.

Orange: TOTI Clientii Primesc GRATUIT acest Beneficiu de Azi

orange 50 gb internet gratuit

Orange face fix ceea ce v-am spus eu ca ar trebui sa faca operatorii de telecomunicatii din Romania inca de saptamana trecuta, si iata ca “portocalii” au inteles mesajul, oferind internet gratuit, si mult. Orange ofera acest bonus o singura data pentru toti clientii care au numere de telefon active, fie ca e vorba despre un abonament, sau despre o cartela prepay, astfel ca oricine poate profita de ocazie pentru a-si extinde substantial traficul de internet mobil.

Orange va ofera posibilitatea de a va uita la multe filme pe Netflix si clipuri video pe YouTube, cu 50 GB, mai ales ca ambele platforme au redus subtantial calitatea in Europa. Cu cei 50 GB veti putea urmari sezoane intregi ale serialelor favorite in momentele in care stati acasa, si e bine sa va luati bonusul pentru ca nu se stie niciodata cand veti avea nevoie de trafic de internet foarte mult pentru a-l folosi pentru a va ocupa timpul in viata de zi cu zi.

Orange ne ofera posibilitatea de a activa acest bonus de internet mobil incepand de ieri si pana in a doua parte a lunii aprilie, o perioada lunga, mai ales ca nu se stie cat va dura perioada in care ni se recomanda sa stam acasa.