Windows 10: Schimbare URIASA de Interfata Prezentata OFICIAL

Windows 10 are o schimbare extrem de mare de design pentru interfata prezentata in mod oficial pentru utilizatorii din toata lumea chiar acum.

0

Windows 10 modernizare

Windows 10 va avea parte de o schimbare foarte mare pentru interfata pe care o ofera pentru utilizatorii de calculatoare din toata lumea care folosesc sistemul de operare, iar ea a avut parte de o prezentare oficiala. Mai jos puteti vedea cum va arata marea schimbare de interfata pe care cei de la Microsoft urmeaza sa o aduca pentru toti cei care folosesc Windows 10, iar dezvaluirea a fost facuta ca parte a celebrarii a 1 miliard de utilizatori activi.

Windows 10 a avut anuntat saptamana trecuta faptul ca a ajuns la 1 miliard de utilizatori activi pe diverse tipuri de dispozitive, iar Microsoft a dorit sa celebreze acest lucru intr-un mod cat se poate de inedit. Dezvaluirea noului design pentru Windows 10 este o veste extrem de buna pentru ca ne arata foarte clar cum urmeaza sa fie oferite schimbarile majore de care toata lumea va avea parte in momentul in care totul va fi oferit in mod oficial.

Windows 10: Schimbare URIASA de Interfata Prezentata OFICIAL

Windows 10 urmeaza sa aiba Start Menu schimbat intr-o foarte mare masura de catre cei de la Microsoft, dupa cum puteti vedea deja mai jos, intregul concept pentru acest meniu fiind schimbat din temelie. Foarte multe iconite si culori pentru diversele sectiuni si interfete ale Windows 10 vor fi deasemenea foarte serios modificate, iar clipul video de mai jos ne arata cat se poate de clar ce schimbare substantiala urmeaza sa fie oferita.

Windows 10 va avea deasemenea meniuri contextuale mult mai moderne, va avea schimbari importante pentru felul in care arata diverse alte sectiuni din tema sistemului de operare totul fiind gandit pentru a modifica total experienta de utilizare. Era si normal ca pentru Windows 10 sa fie facute schimbari atat de mari din moment ce oamenii cereau de ceva vreme cate ceva nou, iar Microsoft nu prea parea sa aiba pregatite noutatile asteptate de oameni.

Windows 10 va avea dezvaluite toate aceste schimbari mari pentru utilizatori in cadrul unei noi conferinte pentru dezvoltatori care va avea loc in perioada urmatoare, dar desigur ca doar online.