RO-ALERT: mesajul de informare privind Coronavirus n-a ajuns la toata lumea

RO-ALERT informare Coronavirus

RO-ALERT a fost folosit ieri de catre DSU pentru a le readuce aminte romanilor ca e bine sa stea in casa pentru a preveni raspandirea Coronavirus, iar in conferinta de presa de aseara, pentru noile masuri de restrictie. Raed Arafat a vorbit sumar despre decizia de a folosi sistmeul.

RO-ALERT e gandit pentru a trimite mesaje de urgenta pe toate telefoanele romanilor care le pot primi, si de-a lungul timpului am primit in Bucuresti diverse mesaje, inclusiv pentru probleme care erau departe de mine, chiar si cele de test, insa acesta nu a venit.

RO-ALERT mi-a trimis intotdeauna mesajele pe trei telefoane din casa in care am cartela Orange, insa acum nu a venit vreun mesaj pe niciunul dintre ele, si am vazut ca lumea raporteaz cam acelasi lucru, in principal neprimirea mesajelor le Orange, pe diverse modele de telefoane.

Nu inteleg de ce sistemul n-a trimis mesajele catre toata lumea, nu stiu daca undeva s-a creat o congestie si de aceea n-au fost livrate, dar e clar ca RO-ALERT n-a avut mesajul distribuit catre toata lumea, in special in Bucuresti, unde au fost facute raportarile cu oamenii din parc.

RO-ALERT ar trebui folosit mai des pentru a alerta populatia pentru a respecta masurile de preventie impotriva Coronavirus, cred ca trebuie folosit si in momentul in care vor intra restrictiile de miscare pe timpul zilei, dar macar sa ajunga la toata lumea.