BRD Romania: Anunturi IMPORTANTE facute pentru TOTI Clientii

BRD Romania are o serie de anunturi foarte importante pentru toti clientii sai din Romania, banca ajungand in punctul in care a publicat aceste mesaje.

BRD Romania coronavirus

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci de pe plan local, si acest lucru ii impune o responsabilitate destul de mare in ceea ce priveste clientii din tara, iar dupa cum veti vedea, banca isi asuma totul asa cum trebuie. Cei de la BRD Romania vin in primul rand cu o serie de recomandari pentru clientii care in aceasta perioada aceasta stau acasa in loc sa mearga la munca, sau oriunde altundeva, si e bine sa stiti de ele, deoarece v-ar putea ajuta sa va petreceti timpul mai bin.

Chiar dacă #staiacasa, te poți bucura de activități care să îți facă ziua mai frumoasă. Mai departe, câteva sugestii…

Publicată de BRD Groupe Societe Generale pe Sâmbătă, 21 martie 2020

BRD Romania vine cu recomandari normale, adica daca tot stai acasa, poate iti petreci mai mult timp cu cei dragi in loc sa stai mai mult pe telefon, poate mai incerci o reteta noua, sau faci un plan de viitor. Pentru cei care vor sa mai invete cate ceva nou exista cartile, insa in aceeasi masura exista si posibilitatea de a vedea tururi virtuale ale muzeelor lumii, BRD Romania oferindu-va cateva exemple de care puteti lua act pentru a va face viata mai usoara.

BRD Romania: Anunturi IMPORTANTE facute pentru TOTI Clientii

BRD Romania nu se rezuma doar la vorbe, ci si actioneaza, astfel ca a decis sa doneze suma de 2 milioane de LEI, sau undeva pe la aproape 410.000 de euro pentru a echipa spitalele din Romania. Banii sunt extrem de necesari intr-un context in care medicii se plang zilnic de faptul ca nu au la indemana echipamentele necesare pentru a se proteja in fata celor care vin in unitatile de primiri urgente infectati cu Coronavirus, si nu spun asta, sau pentru a se proteja de cei infectati pe care-i ingrijesc.

Suntem impresionați de inițiativele societății civile și credem și noi că rețelele de solidaritate sunt soluția pentru a…

Publicată de BRD Groupe Societe Generale pe Joi, 19 martie 2020

BRD Romania a confirmat deasemenea faptul ca unele dintre aceste echipamente medicale au ajuns la cateva spitale din tara, deci vorbim despre unele unitati medicale care au deja parte de ajutorul sau. Separat de asta, cei de la BRD Romania au anuntat ca ofera deasemenea grant-uri pentru unele institutii culturale care sunt greu incercate in aceasta perioada, si le ajuta sa isi desfasoare in continuare activitatea in Romania.

BRD Romania este doar una dintre bancile care ajuta in momentul de fata societatea in fata provocarilor pe care le-a adus Coronavirus, clientii fiind deasemenea vizati cu amanarea platii unor rate.