Facebook Messenger devine resursa de informare pentru guverne

Facebook Messenger guverne

Facebook Messenger devine o resursa prin care guvernele lumii isi pot informa cetatenii cu privire la evolutia Coronavirus, si tot ceea ce trebue sa stie in legatura cu virusul periculos, ideea fiind de a furniza informatii oficiale si a impiedica raspandirea celor false.

Facebook Messenger are puse la dispozitie pentru guverne, de cate Facebook, o serie de servicii si API-uri care in trecut erau disponibile doar pentru anumiti dezvoltatori, insa acum chiar si diversele institutii guvernamentale pot informa oficial cetatenii prin platforma.

Facebook Messenger are aceasta initiativa pusa si la dispozitia diverselor organizatii care fac parte din ONU, si toate pot avea acum o prezenta oficiala pentru a furniza informatii si in aceasta platforma care colcaie de informatii false cu privire la Coronavirus.

Facebook Messenger are totul oferit de catre Facebook intr-o noua incercare de a ajuta oamenii din lumea intreaga de a afla informatii oficiale cu privire la Coronavirus pentru a nu se lasa prada minciunilor care ii pot convinge sa se infecteze crezand ca virusul nu exista.

Facebook Messenger guverne informatii

“Astăzi, anunțăm două inițiative pentru a sprijini organizațiile de sănătate guvernamentale în combaterea pandemiei coronavirusului. Ne asociem cu comunitatea noastră de dezvoltatori pentru a oferi servicii gratuite organizațiilor de sănătate guvernamentale și agențiilor de sănătate ale ONU pentru a le ajuta să folosească Messenger pentru a-și extinde răspunsul la criza COVID-19.”