WhatsApp: Anuntul IMPORTANT facut de OMS pentru TOTI Oamenii

WhatsApp este in centrul unui anunt foarte important venit de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, iata ce trebuie sa stie cei care folosesc platforma.

WhatsApp OMS

WhatsApp este in centrul unui anunt extrem de important facut de catre OMS, Organizatia Mondiala a Sanatatii, adica entitatea care ofera recomandarile pe care se bazeaza lupta impotriva Coronavirus in acest moment. De la OMS vine astazi un anunt foarte important pentru utilizatorii platformei WhatsApp, iar asta pentru ca toti cei interesati sa afle mai multe informatii despre Coronavirus au acum posibilitatea de a primi detaliile direct de la organizatie.

WhatsApp are un numar de telefon special la care OMS ofera raspunsuri pentru intrebarile oamenilor, acesta fiind lansat cu doar cateva zile in urma, si este extrem de important pentru cei care au nevoie de detalii oficiale. Desigur ca si in Romania exista un TelVerde al autoritatilor care furnizeaza informatii despre Coronavirus, el fiind 0800.800.358, dar din pacate autoritatile romane nu sunt prezente si pe WhatsApp, asa cum e OMS, si asta e o problema.

WhatsApp: Anuntul IMPORTANT facut de OMS pentru TOTI Oamenii

WhatsApp este plina de informatii false, pur si simplu plina, iar sistemul pe care cei de la OMS l-au creat are menirea de a le permite oamenilor sa afle imediat informatii relevante cu privire la noul virus. Conform celor de la OMS, prin WhatsApp ei pot afla de acolo cele mai recente informatii cu privire la Coronavirus, dar din surse sigure, oficiale, si de la experti in domeniu, deci putem sa credem ca datele care sunt publicate acolo sunt cele mai corecte.

“De la liderii guvernamentali la lucrătorii din domeniul sănătății, la familie și prieteni, acest serviciu de mesagerie va oferi cele mai noi știri și informații despre coronavirus, inclusiv detalii despre simptome și modul în care oamenii se pot proteja pe ei înșiși și pe alții. De asemenea, oferă cele mai recente rapoarte de situație și numere în timp real pentru a ajuta factorii de decizie guvernamentali să protejeze sănătatea populațiilor lor.”

WhatsApp nu a gasit deocamdata o solutie buna pentru a bloca raspandirea de informatii false, astfel ca OMS incearca sa tina lumea informata si sa impiedice raspandirea de informatii false prea departe. Serviciul pe care OMS il desfasoara prin WhatsApp este unul care se poate dovedi a fi extrem de important si informativ pentru foarte multa lume, iar daca intelegeti bine limba engleza, n-ar strica sa va uitati la ceea ce au de spus expertii de acolo.

WhatsApp a intrat intr-un parteneriat cu cei de la OMS pentru a oferi si acest serviciu, iar acest lucru este perfect normal intr-un context atat de periculos precum este cel in care ne aflam acum.