Samsung GALAXY Note 20: Veste PROASTA pentru Toti Clientii

Samsung GALAXY Note 20 are parte de o veste proasta pentru toti clientii care abia asteapta sa il cumpere, iata ce decizie a fost luata de catre Samsung.

Samsung GALAXY Note 20 copie

Samsung GALAXY Note 20 este in proces de pregatire pentru lansare, si va ajunge in magazine undeva pe la final de luna august, daca lucrurile se vor desfasura si anul acesta precum in anii anteriori. Din pacate, iata ca vine si o veste foarte proasta pentru noul telefon, iar asta pentru ca Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa fie identic cu Samsung GALAXY S20 in ceea ce priveste specificatiile tehnice, ceea ce nu e tocmai bun pentru vanzarile acestei serii.

Samsung GALAXY Note 20 va fi, in esenta, un GALAXY S20 care are un design usor diferit si are un S Pen, in rest toate specificatiile ar urma sa fie identice cu cele ale seriei care e pusa deja in vanzare. De la camere si pana la procesor, se pare ca Samsung GALAXY Note 20 nu va fi diferit cu nimic fata de seria care a fost acum lansata, ceea ce cam reduce interesul clientlor pentru noile telefoane, chiar daca SAmsung va incerca sa le prezinte intr-un mod “frumos.

Samsung GALAXY Note 20: Veste PROASTA pentru Toti Clientii

Samsung GALAXY Note 20 are aceasta alege a celor de la Samsung confirmata de catre doua surse separate, ambele cu foarte multe informatii valide despre produsele coreenilor anuntate pana acum. Acest lucru ne confirma fara dubiu faptul ca Samsung GALAXY Note 20 va fi intr-adevar o copie a Samsung GALAXY S20 pe partea de specificatii interne, iar in exterior vom vedea modificari, dar e greu de spus cat de interesante vor fi.

Samsung GALAXY Note 20 va fi deci o dezamagire pentru cei care au decis sa renunte la a cumpara telefoanele din seria S20 pentru a le astepta pe cele din vara cu alte noutati, care nu prea par sa vina. Desigur ca aceasta era o situatie la care se asteptau unele persoane, iar asta pentru ca Samsung GALAXY Note 20 trebuia sa fie o copie a modelelor din vara, insa se pare ca lucrurile vor merge chiar mai departe decat in anii anteriori, si e de inteles.

Samsung GALAXY Note 20 va fi intr-o masura, sau alta, afectat de Coronavirus, astfel ca e posibil ca similaritatile sa fie chiar mai multe intre cele doua serii de telefoane mobile.