Huawei P40 Pro: Specificatiile FINALE Complete Dezvaluite

Huawei P40 Pro are specificatiile tehnice finale dezvaluite cu putin timp inainte de a fi lansat pentru clientii din intreaga lume, saptamana aceasta.

Huawei P40 Pro final

Huawei P40 Pro are specificatiile finale complete dezvaluite impreuna cu cele ale P40, iar asta pentru ca doar 3 zile ne despart de lansarea celor doua noi modele de telefoane foarte importante, si e normal sa aflam asta. Huawei P40 Pro si P40 vor avea un chip Kirin 990, acest lucru fiind cunoscut deja de foarte multa vreme, la fel ca si faptul ca primul va avea o camera cu 4 senzori de imagine, in timp ce al doilea va avea una cu doar 3 senzori de imagine integrati.

Huawei P40 Pro urmeaza sa aiba o camera Leica Ultra Vision care are un senzor principal de imagine de 50 de megapixeli, unul secundar de 40 de megapixeli, unul de 12 megapixeli, si un senzor ToF. Camera telephoto a Huawei P40 Pro va avea SuperSensing Zoom de pana la 50X, deci inferior celui din Samsung GALAXY S20 Ultra, dar camera frontala va avea un senzor de 32 de megapixeli, secondat de un senzor ToF, probabil singurul intr-o asemenea implementare.

Huawei P40 Pro: Specificatiile FINALE Complete Dezvaluite

Huawei P40 Pro urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.58 inch, o baterie cu capacitate de 4200 mAh, incarcare rapida la 40W, dar si incarcare wireless rapida la 40W, desi ea ar putea fi limitata la doar 27W. Deocamdata nu se stie cat RAM ar urma sa ofere Huawei P40 Pro ca si cantitate minima, dar e usor de ghicit ca ar fi vorba de macar 8 GB, poate chiar DDR 5, iar mediul de stocare ar trebui sa fie UFS 3.0, cu performante foarte bune.

Huawei P40 Pro urmeaza sa aiba integrate componente care il pun in rand cu restul telefoanelor de pe piata, si din pacate va veni fara aplicatiile si serviciile Google, dar va veni cu noua aplicatie Huawei Search. Fara Google Play Store, Huawei P40 Pro nu e la fel de interesant precum modelele anterioare, insa Huawei Search vine ca o solutie foarte interesanta pentru instalarea aplicatiilor dorite, chiar de pe website-urile dezvoltatorilor, ceea ce reduce mult presiunea pe chinezi.

Huawei P40 Pro va fi lansat in 26 martie in cadrul unei conferinte online, dar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc pe 12 aprilie in China, si nu se stie la ce data ar trebui sa fie lansat in alte tari.