Autonomia Bateriei Samsung GALAXY S20 e SERIOS Afectata de Rata de Refresh de 120 Hz

Autonomia bateriei Samsung GALAXY S20 Ultra, sau Plus, este serios afectata de folosirea ratei de refresh de 120 Hz pentru ecran, iata cat de mare e diferenta.

Autonomia Bateriei Samsung GALAXY S20 120hz

Samsung GALAXY S20 are autonomia bateriei substantial afectata de folosirea ratei de refresh de 120 Hz in locul celei de 60 Hz, asa cum se astepta toata lumea, si asa cum au aratat unele teste preliminare, iar acum cele de la Anantech arata fix acealsi lucru.

Samsung GALAXY S20 Ultra si Samsung GALAXY S20 Plus pierd 2 ore din autonomie cand rata de refresh de 120 Hz este activata, fix ceea ce am vazut deja in testele anterioare, deci acelea au fost 100% reale, si aici vorbim despre navigarea pe internet.

Samsung GALAXY S20 Ultra are o autonomie mult mai buna in ceea ce priveste folosirea obisnuita cand rata de refresh de 120 Hz, iar asta petnru ca in aceasta situatie diferenta este de 2 ore si jumatate, lucru care nu se respecta si la versiunea Plus, unde diferenta e de o ora si jumatate.

Samsung GALAXY S20 Ultra pare, deci, sa aiba autonomie mai buna pentru ecranul cu rata de refresh de 120 Hz in comparatie cu modelul Plus, ceea ce e oarecum si normal din moment ce este mult mai scump, deci ar fi trebuit sa aiba si un bonus pentru asta.

Autonomia Bateriei Samsung GALAXY S20 120 Hz performante

Samsung GALAXY S20 este prima serie de telefoane de la Samsung care are si rata de refresh de 120 Hz implementata pentru ecran, iar lumea e foarte multumita de aceasta schimbare mare, si cel mai probabil o vom vedea oferita inclusiv in alte modele viitoare, incepand cu GALAXY Note 20.