WhatsApp: Noua Functie SPECIALA Adusa pe TOATE Telefoanele

WhatsApp are o noua functie speciala pregatita pentru lansare pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce urmeaza sa ajunga pentru telefoanele noastre.

WhatsApp

WhatsApp are incepand de astazi o noua functie speciala disponibila pe toate telefoanele din lumea intreaga, atat cele care au sistem de operare iOS si Android, iar utilizatorii vor aprecia cu siguranta existenta sa. Mai exact, cei care folosesc aplicatia WhatsApp in momentul de fata vor avea o noua notificare afisata in ferestrele de conversatie, chat, in momentul in care deschid una/unul cu un contact pe care l-au blocat in prealabil in platforma.

WhatsApp nu avea pana acum o asemenea notificare afisata pentru utilizatori, si puteti vedea mai jos cum urmeaza sa arate aceasta, ea urmand a ne spune ca persoana pe care vrem sa o contactam e blocata deja. WhatsApp ne va permite deasemenea sa si deblocam respectivul contact printr-o simpla apasare pe ecran, astfel incat vom putea vorbi cu el ca si pana inainte, iar schimbarea este una de foarte bun augur pentru toti cei care folosesc platforma.

WhatsApp: Noua Functie SPECIALA Adusa pe TOATE Telefoanele

WhatsApp contacte blocate

WhatsApp are foarte multe functii importante disponibile pentru telefoanele din lumea intreaga, insa una atat de importanta precum aceasta nu a fost pana acum oferita pentru toata lumea. WhatsApp are aceasta functie oferita in momentul de fata doar in versiune beta, iar asta inseamna ca doar cei care au instalata aplicatia in aceasta versiune o pot testa inainte ca ea sa fie lansata in mod oficial pentru utilizatorii care folosesc doar versiunea finala acum.

WhatsApp testeaza deasemenea si alte functii importante pentru utilizatorii din toata lumea, una dintre ele fiind foarte importanta in lupta pentru a preveni raspandirea de informatii false cu privire la Coronavirus. Desi acea functie e foarte importanta, cred ca WhatsApp o va lansa mai intai pe aceasta care ne arata pe cine am blocat, sau nu, in aplicatie, deoarece e mai usor de rezolvat, iar prioritatile la companie nu implica si Coronavirus acum.

WhatsApp are nevoie de cateva luni pentru a pregati o functie de acest gen inainte de a o oferi in mod public, astfel ca e improbabil sa o vedem in martie, greu de crezut ca va veni in aprilie, si usor de asteptat in mai.