DACIA Logan: Dotarea MULT Asteptata in Modelul pentru 2021

DACIA Logan urmeaza sa fie lansata in 2021 intr-o versiune mult schimbata, cu foarte multe noutati, iar o dotare mult asteptata ar trebui sa ajunga in ea.

DACIA Logan keyless

DACIA Logan, dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, urmeaza sa aiba in 2021 lansat un nou model, cel putin presei internationale care ne-a prezentat deja in cateva randuri imagini spion cu noua masina. Ei bine, pentru modelul 2021 al DACIA Logan urmeaza sa vina multe noutati, atat pentru design-ul exterior, cat si pentru cel interior, insa una dintre dotarile mult asteptate care este deja oferita in DACIA Duster, dar ar trebui sa ajunga si in Logan, este sistemul Keyless Entry/Go.

DACIA Logan nu are deocamdata o dotare atat de avansata pentru cei care cumpara masina, insa pentru DACIA Duster a fost integrata incepand cu modelele care au fost lansate in ianuarie. Pentru cei dintre voi care inca nu stiu asta, sistemele Keyless Go/Entry permit intrarea in masina si pornirea motorului fara a baga cheia pe undeva, sau a o atinge, simpla tinere in buzunar e suficienta, iar DACIA Logan ar trebui sa vina cu aceasta dotare din 2021.

DACIA Logan: Dotarea MULT Asteptata in Modelul pentru 2021

DACIA Logan fara un sistem Keyless Go/Entry, chiar daca nu pentru toate modelele, este ceva ce nu pare posibil, mai ales ca sistemele de acest gen au devenit suficient de ieftine pentru Duster, deci ar trebui sa fie si pentru Logan. Chiar daca pentru DACIA Logan ar fi vorba despre o dotare suplimentara care sa coste cateva sute de euro, tot vorbim despre ceva care ar trebui sa ajunga in masina pentru ca suntem in 2020, iar sistemele de acest gen exista de aproape un deceniu.

DACIA Logan le va face soferilor viata mai usoara cu un asemenea sistem, insa el va completa restul noutatilor importante care vor fi oferite pentru toata lumea, inclusiv sistemul multimedia EasyLink. Acest din urm sistem a fost vizibil intr-una dintre pozele spion cu noul model al DACIA Logan, bordul fiind mult schimbat, cel putin conform acelei imagini, dar asta s-a vazut destul de clar inclusiv la caroseria masinii, ceea ce genereaza asteptari mari de la unii clienti.

DACIA Logan ar putea fi prezentata in cadrul salonului auto de la Paris, conform celor mai recente zvonuri cu privire la masina, dar deocamdata nu exista informatii vis-a-vis de lansare.