Playstation 5: Laudele IMPRESIONANTE aduse inaintea Lansarii

Playstation 5 laudele

Playstation 5 a fost lansata saptamana trecuta, cei de la Sony dezvaluind in mod oficial specificatiile pe care le are consola, impreuna cu diverse alte noutati importante, dar dezvoltatorii de jocuri pentru console au kit-uri speciale de cateva luni bune.

Playstation 5 este laudata din plin de catre dezvoltatorii de jocuri, iar asta pentru ca ea vine cu specificatii impresionante, dar si tehnologii speciale, care le permit dezvoltatorilor sa integreze in jocurile lor anumite functii si animatii grafice care pana acum nu erau posibile.

Playstation 5 este laudata si de catre cei de la Intel, care spun ca Sony a gasit metode inteligente de a elimina orice fel de limitari care exista pentru componentele integrate, si v-am vorbit deja despre acest lucru ieri, tehnologia “SmartShift” permitand cresterea performantelor procesorului peste limite.

Playstation 5 reuseste sa ne arate cam cat de avansate sunt tehnologiile pe care Sony le foloseste pentru a oferi performante foarte bune pentru produsele sale, iar diverse jocuri care vor fi disponibile pentru ea ne vor aduce o experienta de joc cu mult imbunatatita fata de cea existenta in momentul de fata.

“Se pare că Sony a făcut o alegere foarte inteligentă și înțeleaptă în arhitectura PS5. În timp ce îmbunătățirea SSD-urilor este impresionantă, a fost o preocupare de multă vreme. Îmbunătățirile CPU și GPU sunt grozave, dar se așteaptă. Aștept în principal potențialul noului motor audio! Da și nu. PlayStation 5 arată ca un computer inteligent (pentru performanță) eficient. Depășește blocajele hardware / software și permite și îmbunătățește lucrurile legate de divertisment (latență de intrare, feedback de forță, actualizare, fidelitate audio etc.). Ceea ce e grozav.”

Playstation 5 va fi lansata cel mai probabil undeva prin toamna, prin luna noiembrie, cel putin zvonurilor recente, dar se pare ca Sony ar urma sa ceara nu mai putin de 600 de euro/dolari pentru consola.