Huawei MATE 40 Pro: De ce ar putea MERITA Cumparat Telefonul

Huawei MATE 40 Pro ar putea merita intr-adevar sa fie cumparat de catre clientii interesati de el, iata ce schimbare foarte mare este pregatita de chinezi.

Huawei MATE 40 Pro appsearch

Huawei MATE 40 Pro ar putea merita cumparat de catre clientii care vor fi dornici sa intre in posesia acestui viitor telefon mobil premium, iar asta pentru ca vedem intr-un final ce este pregatita compania sa faca. Mai exact, zilele trecute v-am vorbit despre Huawei AppSearch, o aplicatie speciala creata de catre cei de la Huawei pentru noile telefoane, ea permitand descarcarea celor mai populare aplicatii Android chiar si fara Google Play Store, si ea ar putea ajunge in Huawei MATE 40 Pro.

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat in septembrie, sau octombrie, daca ne uitam la ceea ce s-a intamplat cu modelele anterioare, iar din moment ce Huawei AppSearch e acum in versiune beta pana atunci ar putea fi pregatita. Desi foarte multa se astepta ca Huawei P40/P40 Pro sa vina cu Huawei AppSearch, e improbabil ca aplicatia sa fie pregatita de lansare atat de devreme, deci este de asteptat ca Huawei MATE 40 Pro sa fie primul telefon in care aplicatia sa ajunga.

Huawei MATE 40 Pro: De ce ar putea MERITA Cumparat Telefonul

Huawei MATE 40 Pro le-ar permite clientilor sa instaleze aplicatii precum Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp, Google Chrome, YouTube, Google Maps, etc, prin intermediul Huawei AppSearch. Totul multumita modului in care e gandita aplicatia, dar separat de asta, Huawei MATE 40 Pro ar permite si instalarea altor aplicatii care sunt oferite gratuit, chiar de pe website-urile dezvoltatorilor, ceea ce face telefonul mai recomandat pentru achizitie.

Huawei MATE 40 Pro are sanse la fel de mici precum predecesorul sau sa vina cu Google Play Store si aplicatiile de la Google, si nu numai, iar asta deoarece Donald Trump nu pare dispus sa renunte la sanctiunile sale. In aceste conditii, Huawei AppSearch este singura alternativa viabila la care poate spera lumea ce doreste sa aiba toate aplicatiile utile si populare pe Huawei MATE 40 Pro, fara a fi obligati sa ramana doar la cele din AppGallery, care nu sunt utile.

Huawei MATE 40 Pro va fi prezentat undeva prin septembrie pentru clientii din toata lumea, insa lansarea in magazine ar putea avea loc in octombrie, poate initial doar in CHina, iar apoi si in alte tari.