Samsung GALAXY S20: Primele Reduceri MARI pentru Telefoane

Samsung GALAXY S20 are parte de primele reduceri mar dupa lansarea din aceasta luna, iata ce decizie a luat Samsung cu privire la noul sau telefon mobil.

Samsung GALAXY S20 reduceri

Samsung GALAXY S20 este o serie de telefoane care a fost lansata cu putin peste doua saptamani in urma de catre compania Samsung, iar la mai putin de 30 de zile de disponibilitate, deja e oferita cu reduceri mari. Desi puteti gasi Samsung GALAXY S20 in Romania in aceasta pagina cu reducere de 100 de LEI, in SUA telefoanele au reduceri de pana la 200 de dolari la Amazon, poate si alte magazine, iar aceasta e o surpriza foarte mare pentru serie.

Samsung GALAXY S20 a avut in ultimele saptamani anuntate vanzari slabe din cauza Coronavirus, dar si a faptului ca in unele tari nu se mai ofera subventii atat de mari precum in trecut. Oficial Samsung nu a spus nimic despre asta, dar vanzarea seriei Samsung GALAXY S20 cu reduceri atat de mari la Amazon este un semn foarte clar al faptului ca vanzarile nu sunt atat de bune precum si-ar fi dorit compania, altfel n-ar fi redus telefoanele atat de repede.

Samsung GALAXY S20: Primele Reduceri MARI pentru Telefoane

Samsung GALAXY S20 reduceri amazon

Samsung GALAXY S20 este o serie de telefoane foarte bune, insa valoarea lor pare sa fi disparut foarte repede din moment ce vorbim despre reduceri atat de mari pentru unele modele din serie. Nu doar Amazon are reducere de 200 de dolari pentru Samsung GALAXY S20, ci si cei de la Best Buy, iar de aici ar putea fi extinsa disponibilitatea la pret redus si pentru mai multe lanturi de magazine online, sau fizice, din SUA, poate si din alte zone de pe glob.

Samsung GALAXY S20 este un telefon foarte bun, care daca e sa fim sinceri, n-ar fi trebuit sa fie vandut cu reduceri atat de mari la atat de putin timp dupa ce a fost lansat, dar iata ca se intampla si asta. In mod normal cei de la Samsung puneau la vanzare telefoanele noi cu reduceri substantiale la mai bine de o luna dupa lansare, insa in cazul Samsung GALAXY S20 lucrurile merg diferit pentru ca intreaga lume se afla intr-un context total diferit.

Samsung GALAXY S20 va ajunge si in Romania la reduceri atat de mari, doar ca in momentul de fata nu se prea stie cand anume s-ar putea intampla acest lucru pentru oamenii care il asteapta.