iOS 13.4: Aceasta este Data de Lansare pentru iPhone si iPad

iOS 13.4 24 martie

iOS 13.4 are data de lansare pentru iPhone si iPad confirmata pentru toti cei care asteapta aceasta actualizare menita sa rezolve unele probleme, dar sa si aduca unele functii noi, compania Apple testand in versiune beta noutatile de ceva vreme deja.

iOS 13.4 va fi lansat pe 24 martie de catre Apple, adica fix in cursul zilei de maine, undeva pe la ora 19:00, iar data e langata si de lansarea noilor produse care au aparut saptamana trecuta, compania extinzandu-si linia pentru a isi creste vanzarile in aceasta perioada.

iOS 13.4 a avut anuntate cateva noutati interesante, printre care posibilitatea de a partaja foldere iCloud catre alte persoane, API-uri pentru a transforma iPhone si Apple Watch incheie pentru masina, insa si rezolvari pentru unele probleme, inclusiv cu personal HotSpot, care ii enerveaza pe angajatii Apple.

iOS 13.4 va fi lansat maine seara, insa va recomand sa nu faceti instalarea chiar imediat dupa ce apare, ci sa mai asteptati cateva ore pentru ca eventualele probleme care exista cu sistemul de operare sa fie descoperite si dezvaluite pentru toti cei cu iDevice-uri.